Hitta nya vänner som 50+

Hur går du till väga för att hitta nya vänner som 50+? Känner du att du har alldeles för få nära vänner i ditt liv? Ni kanske har växt ifrån varandra och utvecklat helt skilda liv, att ni numera har få saker gemensamt. Det har troligen fått dig att inse att du skulle behöva fylla på med lite nya ansikten.

Det ska vara enkelt

Om du inte nyligen har börjat med någon ny aktivitet eller börjat röra dig i andra kretsar, är det svårt att träffa nya människor. Vi på Gofrendly har därför skapat ett communtiy för alla kvinnor som vill hitta nya vänner. Det har vi gjort för att det är många behöver fylla på med nya vänner. Man kanske saknar den där speciella vännen i sitt liv? Eller så börjar gubben hemma bli “tråkig” och vill inte alls göra samma saker som du, barnen kanske har flyttat hemifrån och helt plötsligt finns mer tid för socialt umgänge. Vi vill att det ska vara enkelt och genomförbart att skapa nya kontakter och få nya vänner. Det ska inte vara några frågetecken.

Såhär gör du för att hitta nya vänner som 50+

Du behöver skapa ett konto, sedan är du igång. I vårt communtiy hittar du kvinnor alltifrån 18-82 år gamla. Men du matchas endast med de kvinnor inom det åldersspann som du väljer själv! De flesta har en presentationstext, där du exempelvis kan läsa om vilka de är och vad de tycker om att göra på fritiden. När du ser en intressant kvinna som du vill lära känna bättre, kan du spara henne som favorit och skriva ett första meddelande till henne och med stor sannolikhet får du svar! Det kan vara pirrigt men tänkt på att alla i vårt community är där av samma orsak – att träffa nya vänner. Hur bra låter inte det?

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu