Vilka är vi?

gofrendly är en app för kvinnor som vill ha mer av sitt sociala liv och träffa nya vänner i sitt närområde.

Vilka är vi?

gofrendly är en app för kvinnor som vill ha mer av sitt sociala liv och träffa nya vänner i sitt närområde.

Lär känna våra grundare

För mig är gofrendly spänningen kring vad vänskap tillför. Jag är så stolt över vad vårt community har blivit och alla historier och minnen som har skapats.

Ulrika Lilja

Grundare och CEO

gofrendly handlar om att dra nytta av teknik för att skapa en plattform för kvinnor där de kan förbättra sitt sociala liv på ett roligt, enkelt och relevant sätt.

Claudia Gård

Grundare och COO

Från fika till vänskap

Spola tillbaka till 2015. Ulrika har precis flyttat hem till Stockholm från Silicon Valley. Hon är redo att träffa nya vänner i storstaden – andra kvinnor med stora drömmar och som är sugna på äventyr. Claudia längtar efter att lämna sin karriär inom poliskåren för att starta ett företag men kan inte hitta någon i hennes närhet som delar hennes vision.

De fortsätter att leta, fråga och utforska tills ödet för dem samman. En fika senare förs de samman över utmaningen att skaffa vänner som vuxen. Det är en aha-upplevelse, och våra grundare kastade sig in i att skapa gofrendly.

Vad vår profil i gofrendly-appen skulle säga

Vi är den där vännen som går upp karaokescenen och ger dig den andra mikrofonen. Vi är trygga i att testa nya saker och få andra att göra detsamma och hänga på.

Vi trivs bäst när vi får ta hand om våra nära. Vi är den kompisen som erbjuder dig en drink innan du ens har kommit in genom dörren. Vi bryr oss om dig och vill att du ska känna dig trygg och lycklig.

Se oss som din hejarklack. Vi är exalterade över att se vart ny vänskap tar dig och vad det kan leda till. Vi kommer att fira varje del av ditt äventyr, från den första vän-dejten till dina vänskaper.

Det är vi som startar gruppchatten, gör festplaner och bokar den där spahelgen med vänner. Vi är go-getters och jobbar hårt för att fantastiska saker ska hända genom vänskap.

På gofrendly har vi en grupp fantastiska vänner

Vi är stolta över att jobba med våra samarbetspartners, och vi ser till att alla vet det också. VIll ni arbeta med oss? Ta reda på vad vi söker efter i en vänskap.

The team behind gofrendly

Ulrika Lilja​

Grundare och CEO

Claudia Gård

Grundare och COO

Julia Sporre

CPO

Tanya Moskalchuk​

PM och QA

Hannah Holmberg​

Marketing Manager​

Rebecca Ottvall​

Customer support

Therese Johansson​

CCO

Filip Brandelius​

Business Developer​

Christian Linder​

CTO

Maja Rundqvist​

Sales Representative

Ruslan Moskalenko​

iOS Developer​

Roman Kosko

Android Developer

Pablo Iturra

Designer

Steffo Sporre

Chief Good Vibes​

Jobba med oss.

Tror du att du hade passat bra in på gofrendly? Vi letar alltid efter smarta, kreativa och motiverade personer som vill bli en del av team gofrendly.