Vilka är vi?

Gofrendly är en app för kvinnor som vill ha mer av sitt sociala liv och träffa nya vänner i sitt närområde.

Lär känna våra grundare

För mig är Gofrendly spänningen kring vad vänskap tillför. Jag är så stolt över vad vårt community har blivit och alla historier och minnen som har skapats.

Ulrika Lilja

Grundare och CEO

Gofrendly handlar om att dra nytta av teknik för att skapa en plattform för kvinnor där de kan förbättra sitt sociala liv på ett roligt, enkelt och relevant sätt.

Claudia Gård

Grundare och COO

Från fika till vänskap

Spola tillbaka till 2017. Ulrika har precis flyttat hem till Stockholm från Silicon Valley. Hon är redo att träffa nya vänner med stora drömmar som också är sugna på äventyr. Claudia längtar efter att lämna sin karriär som polis för att starta ett företag men kan inte hitta någon i hennes närhet som delar hennes vision.

De fortsätter att leta till dess att ödet för dem samman. En fika är allt som krävs för att våra grundare ska kasta sig in i utmaningen med att bygga Gofrendly. Idag använder en kvarts miljon kvinnor appen och det har aldrig varit enklare att träffa nya vänner.

Vad vår Gofrendly-profil skulle säga

Vi är den där vännen som kommer på nya idéer och som hjälper dig att vara modig när det kommer till att utforska nya upplevelser.

Vi trivs bäst när vi får ta hand om våra nära. Vi bryr oss om dig och vill att du ska känna dig trygg och lycklig.

 

Se oss som din hejarklack. Vi är exalterade över att se vart ny vänskap tar dig och vad det kan leda till. Vi kommer att fira varje del av ditt äventyr, från den första vän-dejten till dina vänskaper.

Vi hjälper till att göra planer och se till att det händer. Vi är go-getters och jobbar hårt för att fantastiska saker ska hända genom vänskap.

Våra vänner​

Vi är stolta över att jobba med våra samarbetspartners, och vi ser till att alla vet det också. VIll ni arbeta med oss? Ta reda på vad vi söker efter i en vänskap.

Jobba med oss

Tror du att du hade passat bra in på Gofrendly? Vi letar alltid efter smarta, kreativa och motiverade personer som vill bli en del av Gofrendly Team.