Att skriva ett bra första meddelande i en social app

Att göra ett bra första intryck är viktigt när det kommer till att träffa nya människor på sociala appar som Gofrendly. Här kommer våra bästa tips på hur du skriver ett intressant första meddelande

Se till att du tar dig tid att läsa den andra personens profil innan du skickar ett meddelande. Detta kommer att ge dig en bild om vad hon är intresserade av och vad slags person hon är. Detta ger dig en bra grund för ditt meddelande och visar att du verkligen är intresserad av att lära känna dem.

När det kommer till själva meddelandet, håll det kort och gott. Börja med en enkel hälsning och följ sedan upp med en fråga eller en kommentar om något ni har gemensamt. Det kan vara ett delat intresse eller hobby, eller något du läste i hennes profil som du fann intressant.

Se till att hålla ditt meddelande positivt och upplyftande. Undvik negativa eller kontroversiella ämnen och undvik allt som kan uppfattas som stötande. Istället fokusera på att hitta något som ni båda har gemensamt och använd det som en startpunkt för er konversation.

Och slutligen, kom ihåg att målet med meddelandet är att starta en konversation, inte att ni ska ses om 15 minuter och bli bästa vänner direkt. Så var inte rädd för att vara dig själv. Var öppen och se var ett meddelade kan leda till!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu