Midsommar – nu firar vi in sommaren

fira midsommar med vänner
Facebook
Twitter
LinkedIn

Härliga Midsommar –  snart runt hörnet! Kommer du också trängas med familj, släkt och vänner i en lite för liten stuga någonstans i Sverige? Äta färsk potatis, sill, lax och dricka en och annan snaps för att sedan bränna av någon dans i valfri genre? Så firar du in sommaren!

Bevara ljuset så länge som det går

På midsommar firar vi den ljusaste dagen på hela året. Det är en härlig högtid,  men på något sätt känns det också lite vemodigt med tanke på att dagarna efter midsommar kommer att bli allt mörkare och kortare. Det kommer att ta sin lilla tid, men det är åt det hållet vi är på väg efteråt.

Är sommaren på väg mot slutet?

Vi får hoppas att det inte blir som så att sommaren tar tvärstopp efter midsommar, som en del människor ändå befarar. Nu när vi redan har haft kanonfint väder i maj, leder det till att man ändå börjar tvivla. Vi kan väl inte ha det såhär bra!? När ska egentligen regnet komma? Men nu i semestertider är det viktigt att komma ihåg att leva i nuet och njuta oavsett (!) väder. Varva ner, slappna av, fyll på batterierna på det sättet du gillar bäst.

Vi har bara varandra

Vad ska ni ha för er på midsommar? Ni kanske inte alls ska äta potatis, fisk och dricka snaps och faktiskt känner er lite ensamma på just midsommar?
Vill ni hitta på något trevligt men saknar personer att göra det med? Ta en titt i GoFrendly, kanske hittar du någon eller några där som inte heller har några planer. Då kan ni organisera något tillsammans, för gemenskapen är ju ändå den stora kärnan under midsommar. Det spelar egentligen ingen roll om potatisen inte är färsk, om allt som står på bordet är alkoholfritt eller om ni vistas i ett trångbott kyffe. Det viktigaste är att ni har varandra. Känner ni er ensamma och vill hitta nya vänner i sommar? då får ni gärna kika in på ett tidigare inlägg, där vi tar upp just det. Inlägget hittar ni här!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner gofrendly nu