Vill du träffa vänner utan barn?

Känner du dig lite utanför bland dina nuvarande vänner? Du kanske inte känner dig riktigt involverad i deras samtal om amning, blöjbyten och den där enorma kärleken som uppstår till det egna barnet.

När ert kompisgäng förvandlas till en mammagrupp

Har de flesta i kompisgänget fått barn utom du? Det kan få dig att känna dig helt malplacerad, som om ni inte har något gemensamt alls längre. Du har helt tröttnat på att prata om barnens första steg eller vad de har komponerat ihop för barnmat denna dag. Så fort ni ska träffas allihopa så förvandlas den mysiga lunchen till en mammagrupp, för att det är allt ni pratar om.  Kanske frågar de inte ens om ditt liv längre? För det är vanligt, att vi hamnar lite i otakt med vissa vänner vi har och det är absolut inte konstigt.

Träffa vänner utan barn

Kliar det i dig att någon gång få umgås med vänner utan att behöva dela dialogen med en tre-åring?  Att kunna ha långa samtal om livet i allmänhet. Gå på långpromenader, äta middagar eller gå ut på nattklubb. Eller det bästa, inte behöva planera flera veckor innan eller få ett mess precis innan av en stressad kompis som inte får ihop vardagen för den planterade träffen?  Via gofrendly kan du träffa vänner utan barn. Och det finns mängder av kvinnor som har hamnat i samma situation som du, som också letar efter nya vänner som inte riktigt är inne i barn-bubblan. Du kan hitta någon som också vill vidga sina vyer och röra sig utanför sin vanliga klick. Ibland behöver vi fylla på med nya människor i våra liv. Känner du igen dig så gå med i gofrendly idag!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu