Starta en löpargrupp för tjejer

Att starta en löpargrupp kan vara ett utmärkt sätt att träffas, hålla sig aktiva och skapa nya vänskaper. Men det kan vara svårt att komma igång och framför allt hitta andra likasinnade som också vill vara med i en löpargrupp. Här är några tips för att lyckas:

  1. Hitta andra personer som delar din passion för löpning. Använd Gofrendly för attträffa andra som bor i ditt område och älskar löpning.
  2. Skapa en regelbunden tid och plats för löpningar med hjälp av Gofrendlys aktivitetskalender eller skapa en grupp med dina medlöpare i appen.
  3. Skapa olika löprutter och sträckor. Detta kommer göra att alla har möjlighet att hitta något de gillar och leder även till mer intressanta löpningar.
  4. Uppmuntra deltagande och inklusivitet. Alla ska känna sig bekväma, och klubben bör vara öppen för löpare på alla nivåer.

Genom att följa dessa tips kommer du att vara på god väg att starta en framgångsrik löpargrupp för kvinnor. Och med hjälp av Gofrendly är det enklare än någonsin att hitta andra likasinnade tjejer och hitta just din löpargrupp. Gofrendly är en app för kvinnor som vill hitta nya vänner, så du har gott om möjligheter att utforska och träffa nya människor i ditt område.

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu