Starta en bokklubb för tjejer

Att starta en bokklubb kan vara ett underbart sätt att träffas, diskutera litteratur och bilda nya vänskapsband. Det kan vara svårt att få igång en ny klubb, särskilt när man försöker hitta likasinnade. Här är några tips för att starta en framgångsrik bokklubb:

  1. Hitta en grupp människor som delar din passion för läsning. Använd Gofrendly för att hitta andra som älskar böcker genom grupper. Skriv en tydlig beskrivning av vilken genre bokklubben kommer att handla om och ställ in integriteten på stängd. Genom att göra detta kan du välja vilka som kan gå med och även bestämma när det räcker med medlemmar i din bokklubb.
  2. Bestäm en ordinarie mötestid och plats. Konsekvens är nyckeln till att bygga en stark grupp. Du kan skapa officiella aktiviteter i grupper för varje möte.
  3. Välj ett brett utbud av böcker att läsa. Detta kommer att säkerställa att alla har en chans att hitta något de tycker om, och det kommer också att leda till mer intressanta diskussioner.
  4. Uppmuntra deltagande. Alla ska känna sig bekväma med att dela med sig av sina tankar och åsikter om böckerna de läser.

Ha så kul! En bokklubb ska vara en avslappnad och trevlig upplevelse för alla inblandade, inklusive dig själv.

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu