Blogg

Så hittade de sitt nya tjejgäng med GoFrendly

Det här är berättelsen där en rad händelser skapade ett härligt tjejgäng och hur det har påverkat deras liv. Så hittade de här GoFrendly-tjejerna sitt nya tjejgäng.

Emmas Story

Jag har alltid älskat känslan av att flytta till ett nytt land eller en ny stad. Men varje gång man flyttar måste man börja om på nytt. Jag minns att jag läste om GoFrendly och en kväll satt jag i min nya lägenhet, skrev ihop en profil och började skicka meddelanden till tjejer jag inte kände. Läskig känsla!

Jag var supernervös på min första kompisdejt men tyckte ändå det var roligt. Men det var inte förrän jag träffade Hanna som jag insåg att det kunde bli mer än någon att bruncha med lite då och då. Det var något magiskt med hur vi började kasta ur oss allt om våra drömmar och hur bra vi passade ihop och det var så jag hittade mitt nya tjejgäng med GoFrendly

Ottilias Story

Jag bestämde mig för att hänga med på en grillfest arrangerad av 20 härliga tjejer från GoFrendly, det var storslaget! Jag minns att mitt mål var att försöka prata med dem alla. Under kvällens gång droppade folk av åt olika håll och tillslut satt vi där, ett litet gäng kvar till kl 02 på natten och började smida planer. En sprudlande känsla infann sig och en nyfikenhet om vilka dessa tjejer, som jag lyckligtvis senare skulle få kalla mina BFF’s var.

Lindas Story

Jag laddade ner GoFrendly efter en flytt till Sverige efter många år utomlands och träffade ett par tjejer som jag klickade superbra med trots att jag tänkt att det skulle vara svårt att lära känna folk i det sammanhanget. Två veckor senare firade vi midsommar tillsammans och efter det regelbundna AW’s, kräftskiva & middagar. Varje gång vi ses så tänker jag på hur kul det är att vi är så olika men ändå fungerar så bra tillsammans.

Hannas Story

Efter min andra GoFrendly dejt ringde jag till mamma och berättade vilken rolig tjej jag mötte precis. Jag är själv ganska öppen och har lätt att kommunicera så jag kommer inte ihåg någon nervositet eller awkward moments, det var mer spännande.

Jag gick hem den kvällen nöjd och glad över en fantastisk dag men hade ingen aning om hur stor del av mitt liv tjejerna i GoFrendly skulle komma att bli. Självklart håller vi fortfarande på att lära känna varandra, it’s a work in progress. Det finns inga ord hur tacksam jag är att ha de tjejerna i mitt liv. Tack vare de kan jag känna mig riktigt hemma här i Stockholm.

Vill du träffa DITT nya tjejgäng? Skicka ett meddelande och säg “Hej” till dina favoritmatchningar i GoFrendly!