Öka självförtroendet när du träffar nya människor

Att känna sig trygg när man träffar nya människor ät en utmaning många för många av oss, oavsett om det är ett stort evenemang, en fest eller en första vänskapsdejt. Att bara gå fram och säga vad man heter kan vara nervöst. Som tur är finns de flera saker du kan göra för att öka ditt självförtroende när du träffar nya människor. 

Ett av de bästa sätten att känna sig mer säker när man träffar nya människor är att förbereda ordentligt. Det innebär att du gör lite research om de människor du kommer att träffa. Det ger dig något att prata om och hjälper dig att känna att du bidrar till samtalet.

Ett annat tips är att ge den andra personen av din tid. Det innebär att aktivt lyssna på andra och ställa att ställa följdfrågor. När du visar ett genuint intresse för andra är det större sannolikhet att dem även kommer att visa ett intresse för dig. 

Och sist men inte minst: var i nuet. Oroa dig inte för framtiden, om ni verkligen kommer ses igen eller vad du ska äta till middag imorgon. När du träffar med nya personer är huvudsaken att du är närvarande och har en öppen inställning. Det ger även en trygghet för andra.

Att känna sig säker när man träffar nya människor kräver övning och förberedelser. Genom att göra din research och fokusera på att vara i nuet, så kommer du med tiden bli en expert på att mingla bland nya människor. 

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu