Hur du kompisdejtar som ett proffs!

kompisdejta som ett proffs
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ok, vi förstår att det kan kännas både märkligt och pinsamt att fråga en vilt främmande människa om hon skulle vilja ses över en fika eller ett glas vin. Normalt sätt så gör ju de allra flesta inte så när de står och väntar i busskön eller småpratar innan träningspasset även om personen verkar både trevlig och glad och med största sannolikhet säkert skulle bli jätteglad!

Det aktiva valet att träffa nya vänner

Det fina med just GoFrendly är ju att man vet att alla som finns där har gjort ett aktivt val och faktiskt vill träffa nya tjejkompisar. Så ta chansen och låt inte en potentiell vänskap rinna ut i sanden för att du väntar på att personen på andra sidan tråden ska fråga om ni ska ses för en joggingtur, fika eller bio. Risken är ju att den personen också tycker att det känns lite läskigt och då händer ju absolut ingenting.

Så vad kan man fråga då och framförallt när ska man fråga?

Vi tycker att man lika gärna kan boka in en träff direkt när man ändå är igång och skickar meddelanden och att man inte gör det så himla komplicerat. Skriver personen i fråga i sin profil att hon skulle vilja ses över ett glas vin, ja, fråga då om ni inte ska ses på en afterwork redan på torsdag. Gillar hon träning så föreslå en löprunda på lördag. Är ni båda mammalediga så fråga om ni inte ska ses på ditt favoritfik för en kaffe eller i parken. Svårare än så här behöver det inte vara;

“Du verkar också gilla att jogga, kan vi inte göra sällskap på tisdag efter jobbet?”
“Jag ska träffa en annan tjej på en kvällsfika på tisdag, du vill inte följa med?”
“Jag är också mammaledig med min 2-åring på fredagar, ska vi mötas upp i parken på fredag kanske?”

Så, sammanfattningsvis, våra 3 tips för hur du kompisdejtar som ett proffs

  1. Direkt föreslå att ni ska ses! Vänta inte, risken är att det rinner ut i sanden.
  2. Föreslå någon aktivitet – bio, fika, träning, vin, promenad, manikyr eller kanske middag!
  3. Föreslå vilken dag ni ska ses så att det faktiskt blir av!

Välj nu ut ett gäng tjejer som du tycker verkar trevliga och bara…KÖR! Du har ingenting att förlora! Kanske kan ni ses allihop i en grupp om det känns enklare? Det enda vi vet är att man väldigt sällan ångrar att man faktiskt vågat prova. I allra bästa fall så har du träffat en vän för livet. 

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner gofrendly nu