För dig som vill ha förändring i umgänget

dare to meet new friends
Facebook
Twitter
LinkedIn

Idag använder vi appar för att hitta kärleken, handla mat, för preventivmedel, terapisamtal, och för att genomföra veckans träning. Så varför kan vi inte även använda dessa tekniska under för att hitta vänskap? 

Hitta nya kompisar var du än befinner dig

Nu kan du iklädd pyjamas liggandes i soffan ha möjligheten att hitta din nästa kompis. Tänk vilken lyx!? Du behöver inte ens lämna huset! Nu finns det inte längre några ursäkter. Du kan inte längre påstå att du inte har tiden eller orken att skaffa nya vänner. Nu kan du ju bara skapa ett konto och sätta igång och matcha i vår digitala community för vänskap.

Hur det fungerar

Söker du kompisar men vet inte hur du ska komma i kontakt med nya människor? Du har säkert övervägt att gå fram till främlingar för att lika snabbt avväga det igen. I vår community kan du lägga till tjejer som du finner intressanta inne i appen. Kanske någon som också är singel och gillar att gå ut och festa? Eller någon som tycker om att ta en fika och ha filmkvällar? Vi har användare mellan 18-80 år och du bestämmer vilket ålderspann du vill träffa. Oavsett vad du söker, så har du möjlighet att hitta det hos GoFrendly.

Hur du lär känna nya människor

Nyckeln till att hitta nya vänner är någonstans att acceptera sin vilja och bara få det att hända. Det bästa du kan göra är att röra dig utanför din “comfort zone” och bara våga. Våga lägga till den där härliga tjejen i appen som verkar vara så rolig och öppen. Våga inleda en konversation. Våga boka in en träff. Framförallt, våga ge det tid. Det är inte säkert att ni klickar vid första ögonkastet, men det behöver inte betyda att ni aldrig någonsin kommer att göra det.

Du är inte ensam

Det viktigaste av allt som du behöver komma ihåg är att du inte är ensam. Det finns hur många människor som helst där ute som också vill fylla på i kompislagret. Genom att använda appen har du tagit steget precis som alla andra användare. Ni alla finns där för en och samma anledning, för att hitta nya tjejkompisar! Om du är nyfiken på kompisdejting, har vi skrivit ett tidigare inlägg om hur du kompisdejtar som ett proffs. Det inlägget hittar du HÄR!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner gofrendly nu