Jag vill också ha en bästis

BFF True best friends forever friends to talk to about everything
Facebook
Twitter
LinkedIn
Drömmer du om att hitta den där personen som du kan berätta allt för. Någon som du aldrig tröttnar på att umgås med. Någon som får dig att växa som människa. Det är troligen en vän som de flesta vill ha i sina liv. För vem vill inte ha en bästis? 

En flashback till bästisarnas herravälde

Ordet bästis tar säkert många tillbaka till lågstadiet. Då var det livsviktigt att peka ut vem som var vems bästis och hålla koll på det, även om det ändrades stup i kvarten. Du ville ha en bästa vän just för att det var så speciellt att ha en kompis som var särskilt nära dig själv. En kompis som helst av allt ville vara med dig och som du ville vara med lika mycket tillbaka. Även om vi i en utopi inte ska bry oss så mycket om vad andra tycker, så är det en skön känsla att vara eftertraktad. Det gör en på något vis lite tillfredsställd. Att vara omtyckt är ju också en trygghet och det är något som få vill släppa taget om.

Att vilja ha en riktig bästis

Att få dela sitt liv med en fantastisk människa vore magiskt. Tänk vad skönt att ha en vän som du vet att du kan lita på i alla lägen. En vän som alltid ställer upp när det väl gäller. Någon som du kan skratta med, ha allvarliga konversationer med och till och med gråta tillsammans med. Det vill säga en bästis enda in i märgen.
Genom vårt community har du möjlighet att hitta denna tjej som kan bli din nya bästis. För en sak är säker: det finns en bästis för alla!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner gofrendly nu