Första dejten nya kompisar

Blogg

Första kompisträffen: ”I början var allt lite läskigt”

En GoFrendly story om att bli bästa vänner i vuxen ålder.

“Jag började använda GoFrendly för att jag ville träffa nya vänner, jag tyckte appen var en genialisk idé och var bara tvungen att testa.

Jag och Indra matchade med varandra i appen och sedan var det hon som tog första steget genom att skriva till mig. Därefter flöt det bara på, det kändes som vi hade känt varandra i flera år för vi var så lika och klickade så himla bra. Vi skrev ett tag om allt möjligt.

Vi träffades första gången i hennes hemstad på Espresso House för att ta en fika tillsammans. Det var så mysigt och väldigt nervöst men det bästa jag gjort. När vi ses snackar vi om allt mellan himmel och jord, shoppar, äter, har filmkvällar och bara umgås. Vi båda har samma knasiga humor och kan relatera till saker som hänt oss båda. Allt är så enkelt med henne.

Mitt tips till andra tjejer på GoFrendly är att våga ta steget och skriva/träffa människor. I början tyckte jag det var lite läskigt för allting var så nytt men tro mig, att skaffa denna appen var det bästa jag gjort och nu har jag inte bara funnit min fina vän Indra, utan fler och jag är så lycklig!

Hälsningar från Elin & Indra

 

 

Har du en GoFrendly Story som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss! #gofrendlystory