Hitta nya vänner som nyinflyttad

Blogg

Hitta nya vänner som nyinflyttad? 3 enkla tips!

Att flytta kan vara lika delar spännande som skrämmande eller hur? Förutom att du behöver lära dig var närmaste mataffär ligger så funderar du säker på hur du ska lära känna nya vänner? Yes?

Om du funderar på hur man hittar nya vänner som nyinflyttad så borde du börja med att fundera på vilka aktiviteter eller hobbys som just du gillar att göra eller är intresserad av. Och varför då? Jo, för det är då som vi på GoFrendly verkligen kan hjälpa dig att hitta nya vänner! Låt oss förklara!

I GoFrendly-appen finns det massa andra tjejer som precis som du flyttat till en nya stad och vill hitta nya tjejkompisar! Och om du vet vad du skulle vilja göra i din nya stad så kan vi se till att du matchas med andra tjejer i din närhet, i samma ålder,
och med samma intressen och hobbys. Hur bra är inte det?!

Så, istället för att du ska behöva vänta på att något så oberäkneligt som slumpen ska fixa det här med nya vänner åt dig så kan du med hjälp av GoFrendly träffa nya tjejkompisar redan till helgen. Nyfiken på vad tjejerna i GoFrendly hittar på tillsammans? Kolla in några exempel nedan eller ladda ner appen direkt här.

 

Hitta padel-vänner

Jodå, padelhysterin har även nått GoFrendly. Just nu använder en massa tjejer GoFrendly för att hitta padelkompisar eller för att vara med i någon av alla padelturneringar- och kurser som finns tillgängliga i GoFrendlys kalender.

Tjejmiddagar, AW:s och fikaträffar

Gillar du att hänga på mysiga kafféer eller styra upp roliga tjejmiddagar så är GoFrendly perfekt för dig. I appen träffas nämligen GoFrendly-tjejerna dagligen för en drink, kaffe eller något annat kul.

Starta eller gå med i en bokklubb

Ibland kan det kännas lättare att träffa nya människor om man vet vad man ska prata om. Då är en bokklubb idealiskt! Det finns redan en massa bokklubbar i GoFrendly att gå med i och om du har böcker som just du skulle vilja läsa och diskutera så kan du såklart alltid starta en egen bokklubb!

Har vi lyckats övertala dig om att GoFrendly är ett väldigt mycket smidigare alternativ än slumpen? Hoppas det i alla fall! Om du är nyfiken på allt som händer i appen så hittar du GoFrendly här.

 

Lycka till i din nya stad!