hitta vänner i Göteborg

Blogg

Hitta nya vänner i Göteborg

Sugen på att hitta nya vänner i Göteborg? Då har du hittat rätt! Just nu har vi nämligen fullt upp på kontoret i våra planer för vårens nästkommande event. I Göteborg! Hoppas att ni är taggade alla härliga göteborgare? Det är åtminstone vi,  ska bli så roligt att få komma till era trakter och ha det gött! 

Vad vi gör på våra event

Vanligtvis brukar vi välkomna alla gäster med bubbel och även bjuda på lite tilltugg senare under kvällen. På våra senaste event i Stockholm och Malmö har vi haft speeddejting! Det har varit ett superkul sätt att se till att en får möjlighet att prata med en massa olika personer och en möjlighet att lära känna varandra! Ljudvolymen brukar bli öronbedövande!  Om ni är nyfikna på våra senaste event kan ni läsa om det i Stockholm HÄR och Malmö HÄR.

Välkomna att hitta nya vänner i Göteborg

Detta är ett event för kvinnor som söker nya tjejkompisar och kommer att gå av stapeln den 15 maj. Då är ni alla välkomna till Scandic Rubinens grymma takbar Ruby, som ligger mitt på Avenyn! Kom själv, ta med en tjejkompis som du hittat i vår app GoFrendly eller så kan ni ju boka in en första kompisdejt på eventet!

Vilka är det som kommer till eventen?

Vi vet ju att det finns massor av nyinflyttade tjejer i Göteborg, eller andra som också har behovet av att fylla på med nya inspirerande vänner. Till våra event brukar det komma flera olika sorters människor med olika preferenser. Nyinflyttade singlar, småbarnsföräldrar, samt kvinnor i 50-60 åldern och över som har utflugna barn. Så i vilken ålder du än befinner dig i och vilka intressen du än må ha, begränsar det inte dig på något sätt. Det finns alltid någon för alla i vår app.

Varför du borde dyka upp och mingla med oss

På våra event får du möjlighet att träffa härliga kvinnor på andra sidan skärmen. I dagens digitala samhälle blir det allt ovanligare att vi träffar nya människor och knyter nya kontakter offline. Missuppfatta oss inte, appar är hur bra som helst för att bygga nya relationer, men finalen kommer ju ändå när en kan mötas på en kompisdejt ansikte mot ansikte. Största fördelen med detta mingel är att alla deltagare vill samma sak, det vill säga hitta nya vänner i Göteborg!