Har du har mer tid över nu när barnen blivit stora?

Vad hände med småbarnsåren? Hur kunde de gå så fort och bara flyga förbi? Plötsligt får du luckor i kalendern och vet inte riktigt vad du ska göra med all ledig tid? Läs om hur du kan organisera ditt liv när barnen blivit stora.

Mindre ansvar och mer tid

Du har inte längre samma ansvar och så mycket tid över nu när barnen har blivit större! Tid som du aldrig tidigare har haft, mellan strykning, städning, matlagning och allt körande till olika aktiviteter. Nu kan den läggas på dig och dina intressen.

Rör dig i nya kretsar

Du kan alltid prova på någon sport som du länge har varit nyfiken på. Gå en kurs om du vill lära dig något nytt. Att röra sig i nya kretsar är alltid en fördel. Kanske har du tappat kontakten med många som du tidigare brukade umgås med. Eller så känner du att de du umgås med inte längre ger dig det du vill ha och att du behöver ett nytt umgänge. När du befinner dig i nya miljöer har du också större chans att träffa på nya människor.

Hitta nya vänner att umgås med på din lediga tid

Det är aldrig försent att hitta nya vänner och med Gofrendly får du en hjälpande hand på vägen. I vårt communtiy har du möjlighet att inleda bekantskaper med kvinnor som är i samma situation, som är ute att få träffa nya människor som de kan hitta på nya saker med. Visst är det fantastiskt! Så gör som tusentals kvinnor, gå med i Gofrendly och berika ditt liv med nya vänner.

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu