Vilka använder gofrendly för att hitta nya tjejkompisar?

Vi konstatera att det verkligen inte bara finns “en viss typ” av tjejer som vill hitta nya tjejkompisar. Gofrendly har medlemmar som är allt från 18 år till 89 år(!) och alla har de olika intressen, bakgrund och vänskapsbehov. Det är verkligen uppfriskande att se att så många väljer att göra något år det faktum att man känner att man skulle vilja fylla på med fler vänner istället för att bara hoppas på att någon ska råka dyka upp. Men det finns faktiskt några saker som många tjejer verkar ha gemensamt och som gör att just de vill hitta nya tjejkompisar.

Nyinflyttad utan vänner

Att vara nyinflyttad är ju verkligen en sak som vänder upp och ned på livet. Plötsligt står man där och ska bygga upp en helt ny tillvaro och bekantskapskrets. Träffar man då inte en massa trevligt folk på jobbet eller i skolan kan det ta lång tid! Vi ser att en massa tjejer i Gofrendly är nyinflyttade och vårt community blir ett snabbt sätt att hitta nya tjejkompisar. Vi matchar alla med en massa tjejer i närområdet. Sedan är det bara att höra av sig och fråga om någon vill följa med på en fika, biobesök eller på fredagens AW!

Singlar i relationsträsket

Att vara singel när alla ens vänner sitter hemma och myser med sina partners är faktiskt inte speciellt kul. Då kan man verkligen behöva hitta fler tjejkompisar som också är singlar och som vill hitta på roliga saker på helgerna, planera semestrar eller som kanske förstår Tinder-livets för- och nackdelar!

Föräldraledighet och småbarnsliv

En annan period i livet när man verkligen kan behöva hitta nya tjejkompisar är när man får barn. Kanske är man först eller sist med att skaffa barn, oavsett är det skönt att umgås med andra mammor  i samma situation.

50+ och livet leker

Barnen är stora och plötsligt har man mer tid. Tid att umgås, gå på restauranger, museum, weekendresor och allt annat kul. Då kan man behöva träffa fler tjejkompisar som också har tid och som följa med på allt det där roliga! Gofrendly är en perfekt lösning för alla 50-plussare där ute som vill fylla på med fler tjejkompisar!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu