Ska du flytta till hösten och söker nya vänner?

bli medlem på gofrendly
Facebook
Twitter
LinkedIn

Det är spännande att flytta till en ny stad. På så vis får vi en möjlighet att börja om på nytt någon helt annanstans. För många kan det vara en lättnad att få stadga sig på en okänd plats, medan andra upplever en stark oro innan flytten.  

Planera det du kan i förväg

Kanske tycker du att det ska bli jobbigt innan du har lokaliserat dig i staden. Innan du känner till allt som du kan behöva veta? Det är något som antagligen kommer att ta lite tid och som du kommer att komma in i så småningom. Det enda som du kan göra innan är att förbereda dig så gott det går.  Läs på om staden och red ut det som är möjligt i förhand. Det är något som ofta brukar göra en mer lugn och trygg inför all ovisshet.

Rädd att bli ensam i en helt ny stad?

Att inte hitta någon vän att umgås med är en farhåga som vi alla säkerligen har känt någon gång i livet. I en främmande miljö känner vi oss oftast mer osäkra än vanligt. Då är det inte lätt att gå fram till någon på måfå och fråga om en kompisdejt. Idag är det dessutom mycket svårare att skapa kontakt och det kan ibland kännas som att alla redan har så många vänner. Därför är det enkelt att övertala sig själv att ingen kommer att vara intresserad av ens sällskap. Kom ihåg att du aldrig är ensam om att inte ha hittat en nära vän i ditt liv. Det viktigaste av allt är att inse att det inte är skamligt, utan att det är ett vanligt problem som många har stött på någon gång i vardagen.

Att flytta till hösten kan göra dig gott

Vi alla kan må bra av en nystart ibland. Kanske behöver du lite nytt blod i din bekantskapskrets? Har du kanske tröttnat på området och alla grannar som inte hejar? Oavsett vilka dina anledningar är för att fly till en annan stad, så behöver du inte vara rädd för ensamheten. Därför är GoFrendly så fördelaktigt för alla er som ska flytta till hösten. Speciellt om ni inte känner så många i den nya staden. Via GoFrendly har du möjlighet att träffa på kvinnor som också är nyinflyttade eller som i alla fall söker vänner att umgås med, precis som du.
Vill du utöka din umgängeskrets? Här laddar du ner appen!

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner gofrendly nu