Fixa en mysig middag med tjejerna

Letar du efter ett nytt sätt att få kontakt med andra medlemmar? Upptäck att vara en värd för en mysig middag! Det är inte bara ett bra sätt att knyta an till god mat och skratt, utan det är också det perfekta tillfället att dela intressen och att skapa utrymme för fina samtal.

 

Använd Gofrendly för att hitta efter medlemmar i ditt område som delar dina intressen. Skicka sedan ut en gruppinbjudan för att äta middag hos dig eller en lokal restaurang. Oavsett om du är en matälskare, en vinkännare eller bara älskar ett gott skratt, finns det en Gofrendly-grupp för dig! Du kan också skapa eller gå med i aktiviteter i aktivitetskalendern så att andra medlemmar kan gå med. Jag menar, vem skulle inte vara med på en mysig middag med nya människor och för att få uppleva något nytt?

 

När det kommer till att planera menyn, överväg allas kostrestriktioner och preferenser, och var inte rädd för att vara kreativ. Värd hemma? Vispa ihop en rejäl gryta eller curry som enkelt kan anpassas för att passa vegetarianer eller allergiker. Gå ut på restaurang? Gör lite research och hitta ett ställe med en avslappnad atmosfär och en meny som kan passa alla.

 

När det gäller att skapa stämningen, kom ihåg att mysigt inte behöver betyda snyggt eller mycket effort. Enkel inredning som ljus kan skapa en varm och inbjudande atmosfär. Och glöm inte musiken! Skapa en spellista med dina  favoritlåtar för att sätta tonen för en rolig och avslappnad kväll.

 

Viktigast av allt, ha kul! Mysiga middagar med tjejerna är det perfekta tillfället att hinna med, koppla av och knyta an till god mat och samtal. Så vänta inte med detta, ordna en middag med Gofrendly-medlemmar och börja skapa minnen tillsammans.

Hitta vänner som gillar samma saker som dig

Ladda ner Gofrendly nu