Så hittade de nya tjejkompisar i Stockholm!

Så hittade de nya tjejkompisar i Stockholm!

Varje dag får tusentals tjejer kontakt via GoFrendly. Vissa kompisdejter stannar vid en kaffe, andra förändrar liv. Här kommer Ninni & Hannahs story. Vi hoppas att det kommer att  inspirera till många fler kompisdejter framöver!

Ninni & Hannah – En vänskapshistoria!

Ninni var nyseparerad och Hannah nyinflyttad till Stockholm när de hittade varandra på GoFrendly.

”Vi hade inte hittat varandra utan GoFrendly. Nu hörs vi minst tre gånger om dagen och ses så ofta vi kan”, säger Hannah. ”Appen har haft stor betydelse i våra liv”, instämmer Ninni.

Det var mycket som stämde; de har samma intressen och gillar samma saker. I början gick de och fikade och sågs lite sporadiskt, men efter någon månad insåg de att de trivdes extremt bra ihop. Sen dess umgås de intensivt och har blivit bästa vänner.

”Det är nästan sjukt hur bra vi passar ihop och hur kul vi har tillsammans”, säger båda glatt och skrattar.
Det märks hur tacksamma de är och det riktigt bubblar när de berättar sin story. Och bubblar ihop gör de bokstavligt, de gillar att gå på klubbar och festa, men lika ofta och gärna ses de på gymmet och tränar ihop.

”Eller så ses vi och bara snackar. Vi kan prata om precis allt och det känns helt fantastiskt att ha någon som man kan dela allt med”, säger Hannah entusiastiskt.

Hitta nya tjejkompisar i Stockholm

”Att flytta till Stockholm och lära känna folk är inte det lättaste. Det finns hur många som helst som vill träffa nya vänner här, men det är svårt. Alla har sina liv. Sambo, familj och gamla vänner”, säger Ninni.

Ninni kommer ursprungligen från Småland men har flyttat runt efter tonåren och hamnade med sin fd pojkvän i Stockholm för sju år sedan. Men relationen tog slut och hon behövde fylla på med tjejkompisar.

Hannah är relativt nyinflyttad från Norrköping och blev tipsad om GoFrendly av en tjejkompis som använde appen. Nu har det snart gått ett år sedan de började prata i appen första gången. De är helt övertygade om att de kommer att fortsätta sin vänskap och att de har en massa fantastiska samtal och äventyr framöver.
”Vi har lovat varandra att sitta på samma ålderdomshem när vi blir gamla!” säger Hannah skrattande.