Vad hände med småbarnsåren. Hur kunde de gå så fort och bara flyga förbi. Du har numera tomma luckor i kalendern och vet inte alls vad du ska göra med all ledig tid?

Mindre ansvar och mer tid

Du har inte längre samma ansvar och så mycket tid över nu när barnen har blivit stora. Tid som du aldrig tidigare har haft, mellan strykning, städning, matlagning och allt körande till olika aktiviteter. Vad vill du göra med den?

Rör dig i nya kretsar

Du kan alltid prova på någon sport som du länge har varit nyfiken på. Gå någon kurs om du vill lära dig något nytt. Att röra sig i nya kretsar är alltid en fördel. Kanske har du tappat kontakten med många som du tidigare brukade umgås med. Eller så känner du att de du umgås med inte längre ger dig det du vill ha och att du behöver ett nytt umgänge. När du befinner dig i nya miljöer har du också större chans att träffa på nya människor.

Hitta nya vänner att umgås med på din lediga tid

Det är aldrig försent att hitta nya vänner och med GoFrendly får du en hjälpande hand på vägen. I vår app har du möjlighet att inleda bekantskaper med kvinnor som är i samma situation, med massor av ledig tid utan någon speciell person att spendera den med. Visst är det fantastiskt! Så gör som tusentals kvinnor, gå med i GoFrendly och berika ditt liv med nya vänner.

Registrera dig och lär känna nya kvinnor idag! Här laddar du ner appen.