Vanliga frågor

Allmänt

 

Vem kan bli medlem på GoFrendly?

I dagsläget är GoFrendly till för alla sjävidentifierade kvinnor då idén till appen kom från grundarnas behov att ha en community för kvinnor som vill träffa nya tjejkompisar. När GoFrendly blir tillgängligt för andra kön kommer vi att gå ut med det.

Hur gammal ska jag vara för att använda GoFrendly?

Du behöver vara minst 18 år, men annars finns det ingen ålder där du inte ska använda GoFrendly! Vår äldsta medlem är 85 år och hittar fortfarande nya bekantskaper hos oss, vilket vi tycker är fantastiskt! Det är helt enkelt aldrig för sent för dig att hitta nya vänner, och eftersom vi matchar dig med kvinnor i din egen ålder kommer du aldrig att känna dig för gammal eller för ung!

Hur fungerar GoFrendly?

Vi matchar dig med andra kvinnor baserat på distans- och åldersspann som finns i ditt filter. Du får sedan en lista över alla dina matchningar där du kan läsa profiler, spara som favorit eller kontakta andra medlemmar i appen. Matcherna är baserade på båda parternas preferenser för ålder och avstånd.

Hur mycket kostar GoFrendly?

Inget alls, GoFrendly är helt gratis! Trevligt rätt? Men vi behöver tjäna lite pengar för att existera, det är därför du som medlem accepterar annonser och nyhetsbrev från GoFrendly Partners när du registrerar dig.

Vad betyder ringarna kring medlemmarnas profilbilder i min matchlista?

Det är alla profiler som du inte har besökt än, så kolla in dem! Vem vet, en av dom kan bli din bästa vän!

Vad gör jag om jag vill filtrera mina matchningar efter mer än bara åldersgrupp och avstånd?

I det övre högra hörnet av listan över matchningar hittar du filterfunktionen. Här kan du filtrera dina matchningar mer i detalj (glöm inte att klicka på spara för att tillämpa dina filter!). Observera att andra fortfarande kan se dig i sin lista över matchningar även om du använder filterfunktionen.

Kan jag se om de personer jag skrev har läst mina meddelanden?

Självklart! När du har skickat meddelandet visas en grön bock under meddelandet om det levererades till mottagaren. När mottagaren har läst ditt meddelande kommer du att se hennes avatar på samma plats.

Hur startar jag en gruppchatt?

Gå till dina meddelanden och klicka på den gröna ikonen i det övre högra hörnet.

Hur tar jag bort en konversation?

Gå till dina meddelanden och dra konversationen till vänster. Då får du fram olika alternativ för den konversationen.

Vilka är era systemkrav? Är min telefon för gammal?

För Android kräver vi minst 5.0. Den äldsta versionen för iOS är 11.0. Vi har dessa systemkrav eftersom det tyvärr är mycket svårare att utveckla appar för äldre modeller. Hoppas att det fungerar för dig!

Säkerhet

 

Hur kontrollerar du att endast kvinnor registrerar sig hos GoFrendly?

Vi verifierar alla nya medlemmar som registrerar sig hos oss. GoFrendly är dock ett community där vi hjälper varandra och vi behöver din hjälp om du stöter på något suspekt innehåll. Om du fortfarande stöter på en användare som du tror inte hör hemma på GoFrendly eller som missbrukar appen på något annat sätt kan du rapportera kontot. Det här alternativet hittar du i det övre högra hörnet i användarprofilen.

Vi letar alltid efter nya sätt att verifiera våra medlemmar. Nyligen har vi lagt till en videochatt och under den kommande månaden lägger vi till ännu fler säkerhetsfunktioner.

Kan andra se att jag använder GoFrendly?

Vi delar ingenting på dina sociala medier. Vi skulle dock verkligen uppskatta om du vill dela GoFrendly!

Varför måste jag vara över 18 för att använda GoFrendly?

GoFrendly erbjuder kontakttjänster. Vi rekommenderar alla användare att träffas på säkra platser och alltid vara uppmärksamma. Av säkerhetsskäl och på grund av det faktum att vi inte tar ansvar för något som sker utanför appen, kräver vi att alla medlemmar är minst 18 år eller äldre.

Hur rapporterar jag en användare vars beteende jag tycker är olämpligt?

Du kan alltid rapportera användare som du tror bete sig otillbörligt. För att göra detta, klicka på symbolen i det övre högra hörnet i användarens profil eller skicka ett e-postmeddelande till info@gofrendly.com.

Jag har glömt mitt lösenord, vad gör jag?

Om du loggar in via sociala inlogg är ditt lösenord detsamma som det du använder för ditt Facebook/Google-konto. Om du har glömt det lösenordet kommer Facebook/Googles kundservice att hjälpa dig!

Vad händer om jag blockerar en annan medlem?

Den direkta kommunikationen med den användaren kommer att tas bort (meddelanden, hon kan inte se dina aktiviteter etc.). Observera att du fortfarande kommer att kunna se varandra i delat innehåll, t.ex. i andra GoFrendly-medlemmars aktiviteter som ni båda matchar med.

Technical issues  

 

Jag har fastnat i steget där jag ska verifiera mitt konto med en selfie, vad gör jag?

Dubbelkolla att du verkligen visar ditt ansikte och din hand enligt instruktionerna på skärmen och att belysningen i rummet är bra. Testa ett par gånger och ge inte upp på första försöket. Fungerar det fortfarande inte så maila till oss på info@gofrendly.com så hjälper vi dig vidare!

Jag får inte pushnotiser från GoFrendly

Gå til din profil och sedan vidare till inställningar. Dubbelkolla här att du har tillåtit notiser från GoFrendly. Om allt ser korrekt ut så maila till oss på info@gofrendly.com så ska vi hjälpa dig vidare. 

Länken i e-mailet ni har skickat för att jag ska kunna logga in är inte klickbar

Dubbelkolla att våra mail inte är markerade som skräppost i din inkorg. Fungerar det fortfarande inte att klicka på länken så kan du enkelt kopiera den och klistra in den i din webbläsare på telefonen.

Jag har raderat mitt Facebook-konto, hur kommer jag in på mitt GoFrendly-konto som var kopplat till det?

Logga in med den emailen som du har registrerat ditt GoFrendly-konto på så kommer du att komma in igen!

Alla mina konversationer är borta, vad gör jag?

Börja med att kolla så att det inte är så att du har skapat ett dubbelkonto hos oss. Nästa steg är att testa att logga ut/in igen via Kontoinställnignar. Skulle det fortfarande inte fungera så maila till oss på info@gofrendly.com så hjälper vi dig vidare!