träffa nya vänner i sommar tjejkompisar sommar

Blogg

Träffa nya vänner i sommar och förgyll semestern

Det börjar närma sig semestertider och du får äntligen tid att träffa vänner och göra precis allt som hör sommaren till! Eller…? 

Fomo deluxe

Sommaren kan vara rena rama drömmen eller för ganska många en rätt ensam tid. Plötsligt har du oceaner av tid men ingenting att fylla den med. Då är det lätt att man börjar grubbla och kanske känner sig lite låg. Speciellt då sociala medier fullständigt svämmar över av bilder på lyckliga familjer, vänner, kärlekspar, grillkvällar, rosévin på uteserveringar och lata dagar på stranden. ALLA verkar ha planer.

Många vill träffa nya vänner i sommar

Men vet du vad vi vet? Alla har inte planer. Det finns en massa tjejer där ute som precis som du som känner sig ensam på semestern och vill hitta på saker i sommar, träffa kompisar och hitta nya vänner. Känner du dig redo att ta tag i dina sommarplaner tillsammans med nya vänner?  Vi har ju samlat tusentals tjejer i en och samma app och alla är de där av samma anledning – för att träffa nya vänner! Så titta in GoFrendly och tag chansen att säg hej någon! För du vet vad man brukar säga…man ångrar bara det man aldrig gjorde!