tjejkompisar online

Blogg

Kompisdejting- våra bästa tips för att lyckas

Hur lyckas man med kompisdejting? Ibland får vi höra från våra medlemmar att potentiella vänskapsrelationer rinner ut i sanden. Det är tråkigt och behöver inte bero på att någon brister i sitt engagemang.  Vid vissa tillfällen har vi människor helt enkelt svårt att ta tag i saker, speciellt när det handlar om något nytt. Då är det lätt hänt att vi blir nervösa eftersom det ligger utanför vår “comfort zone”. Därför vill vi på GoFrendly komma med lite förslag på hur ni kan göra för att få till den där efterlängtade kompisdejten.

Har du matchat med flera stycken, men ingen har skrivit?

Det är ju trist, men då får du ta tag i det och inleda konversationen, så att det händer något.  Det är inte svårare än en hälsningsfras och en trevlig ton. För det vore ju tråkigt om du skulle undgå en nära vänskap, på grund av att ni inte har givit varandra en ärlig chans att lära känna varandra.

Känner du att du inte får något gensvar?

Ett tips är att försöka fokusera på dina översta matchningar. Det är de som  har registrerat sig sist och därför är de troligtvis mer taggade på kompisdejting än personerna längst ner i spannet.

Har ni skrivit länge, men ännu inte tagit steget och bokat in den där träffen?

Chattfunktionen i all ära, men kanske börjar det kännas tröttsamt att enbart skriva med varandra efter ett tag? Det ni borde göra då är att komma till skott och bara boka in första bästa datum.

Känns det jobbigt att köra kompisdejting på tu man hand?

Då har ni faktiskt möjligheten att bjuda in flera härliga tjejer via gruppkonversation och göra det till en gruppdejt istället. Hur fantastiskt låter inte det?
Kom igen nu, kör bara kör och lycka till med din kompisdejting!