ny app för vänskap dejta för vänskap äntligen en app för vänskap

Blogg

Premiär för GoFrendly

Lansering av GoFrendly

Premiär för vår kompisdejtingapp, äntligen! Som vi har jobbat hårt för att se till att bygga ett safe space för kvinnor som vill ha ett bättre socialt liv. Nu är vi igång och den allra första versionen av GoFrendly finns nu ute på App Store! YAY! Vi ser verkligen fram emot att se massa nya tjejer hitta varandra.

Det finns inga begränsningar i vilka vänner du kan skaffa med hjälp av GoFrendly. Behöver du träningskompisar, sällskap till en kommande resa, fler mammalediga vänner eller andra lika intresserade av yoga? Vår ambition är ett bygga en medlemsbas med mångfacetterade medlemmar som vågar utforska sina intressen och vill skaffa nya vänskaper på vägen. Vi talar ur egen erfarenhet att det är lätt att förbise sina egna behov, tappa kära intressen och förlora vänner när livet förändras. Just därför ville vi skapa ett verktyg som hjälper oss kvinnor att hitta tillbaka till oss själva, våra intressen, utforska nya passioner i livet och bygga upp en social cirkel vi mår bra av.

Kom gärna med tips på hur du vill använda appen

Detta är bara startskottet och vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med vår community för att GoFrendly ska bli ännu bättre så hör gärna av er med tips, idéer och önskemål på hur just DU skulle vilja använda appen.