Idén om GoFrendly föddes på en kompisdejt hösten 2015. Där träffades två drivna entreprenörer, Claudia och Ulrika, som brann för att skapa något som förändrar och påverkar. Appen växte fram ur deras egna behov att träffa nya vänner och snart insåg de att många kände likadant. Några veckor senare blev idén officiellt registrerad och resan mot att revolutionera kvinnligt vänskap började.

 

GoFrendly är idag den ledande plattformen i Norden för kvinnor som vill träffa nya vänner. I vår app träffas nyinflyttade, föräldralediga, nygifta, nyskilda, introverta, extroverta, trötta på gamla vänner och de som aldrig får nog av att träffa fler kompisar, de med nya intressen och de med gamla intressen som saknar någon som brinner för samma sak. You get the deal, anledningarna kan vara många och just det gör vårt community så härlig.

 

Det här med ett träffa nya vänner i vuxen ålder kan verkligen vara en utmaning, och just därför ville vi göra vänskapen enkel och tillgänglig för kvinnor världen över. Yes, du läste rätt, GoFrendly finns i över 20 länder, på 4 språk och finns att ladda ner gratis i din app butik (AppStore eller Google Play). Alla som identifierar sig som kvinnor och är över 18 år är varmt välkomna till oss!

Teamet

GoFrendly appen för dig som vill träffa nya tjejkompisar

Claudia Gård

CEO

GoFrendly appen för dig som vill träffa nya tjejkompisar

Ulrika Lilja

COO

GoFrendly - appen för dig som vill träffa nya tjejkompisar

Julia Sporre

CTO

Gå med i vårt community!