Blogg

Vill du träffa nya vänner som lite äldre?

Precis när vi startade kom det ett mail från en kvinna som hittat till GoFrendly – vår community för att träffa de tjejkompisarna du behöver i ditt liv just nu. Och eftersom en person frågar så finns det säkert flera där ute som undrar – kan man träffa nya vänner som lite äldre med GoFrendly? 

Söker väninnor att hitta på roliga saker med

Så här löd mailet: “Jag registrerade mig igår på er app och undrar lite med resultatet? För övrigt måste jag säga att det verkar vara ett jättebra koncept – är det för alla åldrar? Det verkar lite som att hemsidan är uppbyggd på dem som är lite yngre..??? Jag är 52 år och skulle gärna vilja träffa andra kvinnor i min ålder +/-  i Göteborg. Känner att det skulle vara trevligt med lite väninnor som man kunde hitta på lite roliga saker med, träna, picknick, skogspromenader, gå ut och äta något gott, åka på weekendturer, SPA, etc. Hoppas att ni kan återkomma med ett svar så snart som möjligt, för jag har nog inte riktigt förstått hur konceptet kommer att vara upplagt och skulle tycka det var trevligt att få några “sommarväninnor”. Ni verkar vara trevliga och drivna kvinnor som vill något med detta koncept, så jag ser fram emot att det kommer att hända lite roliga och positiva saker med den hemsidan. Med vänlig hälsning, [namn skyddat]”

GoFrendly är till för alla, oavsett ålder!

Självklart säger vi! Det fina med GoFrendly är att den fungerar för alla kvinnor som vill träffa nya vänner som delar deras intressen. Oavsett ålder! Vi matchar helt enkelt ihop medlemmar baserat på ålder och var de bor. Sedan kan man själv filtrera på olika intressen och vad man skulle vilja hitta på när man träffar sina nya tjejkompisar. Vi vet ju att det finns en massa kvinnor där ute som vill hitta nya vänner att göra en massa roliga saker med. Kom och häng med oss då!