samarbete gofrendly och oh la moon

Blogg

Magiskt samarbete med Oh La Moon

Vi hoppar på trenden och ger oss in i en värld full av kristaller och presenterar stolt vårt samarbete med det spirituella varumärket Oh La Moon!

Det är vanligt idag att människor provar meditation eller olika andliga rutiner för att nå inre harmoni och få hjälp att öppna våra andliga kanaler. Det människor är i behov av är ett nytt sätt att leva. Man vill hitta vägar och metoder för att förändra sitt liv och för att må bättre.

Gofrendly uppmuntrar allt som får oss att må bra, och som bidrar till en sundare livsstil där välmåendet är prioritet och en naturlig del i våra liv. Vår vision är att kvinnor själva ska kunna skapa bättre förutsättningar för sig själva. Detta samarbete är ett steg i den riktningen, där målet är att förbättra och uppgradera närvaron i livet genom den spirituella livsstilen som har visat sig ha en positiv och hjälpande inverkan i mångas liv. Genom meditation och kristaller vill Oh La Moon visa på hur man kan komma ett steg närmare att skapa sitt eget drömliv och ett bättre mående i sig själv.

Oh La Moon är mer än bara en webshop och butik. Förutom kristaller och andra produkter som de hoppas ska skapa mer magi i din vardag, är deras mission att driva ett community där de vill sprida den spirituella livsstilen till så många som möjligt, det har visat en stor positiv inverkan i deras liv. Varumärket vill föra sin kunskap vidare och göra Oh La Moon tillgänglig för alla som är nyfikna att bjuda in mer magi i vardagen, drömma stort och tro på sig själv.

Vi startar detta samarbete med ett webinar torsdagen den 28 april där Rosanna och Lovisa från Oh La Moon kommer att dela med sig av sin resa till kristaller och den spirituella livsstilen och hur man väljer sina kristaller. De kommer att gå igenom hur man använder kristaller i sin vardag för att komma ett steg närmare att skapa sitt drömliv, förklara stegvis hur du kan gör en ritual hemma och såklart berätta om sina bästa tips och tricks för att leva en spirituell livsstil! Webbinariet kommer avrundas med en guidad meditation.

Vill du också lära dig mer om hur man lever en mer spirituell livsstil? Anmäl dig här!

Varma hälsningar,
Gofrendly Team 🌙✨