Blogg

Hitta nya vänner i Karlstad

Har du nyligen flyttat till Karlstad, ska du studera eller har du fått ett nytt jobb? Eller så kanske du har varit Karlstadsbo hela livet eller större delen av ditt liv. En del människor har inte så många att vända sig till, medan det för andra är en självklarhet att prata med vänner i motgångar eller när det har hänt något roligt. Letar du efter någon att vända dig till och dela upplevelser med? Söker du nya vänner i Karlstad? 

Träffa nya vänner i Karlstad

Om du registrerar dig i GoFrendly har du möjlighet att hitta din nästa vän och tjejkompis. Du skapar enkelt en profil och fyller i dina intressen i appen sedan är det bara att börja skriva med någon som du tycker verkar trevlig och som passar in i det du söker efter i en ny tjejkompis. Vårt bästa tips när du hittar ett par tjejer som du tycker verkar trevliga är att så snabbt som möjligt försöka boka in en kompisdejt. Varför inte bjuda in ett par tjejer till en fika eller brunch redan i helgen?

Så kommer du igång och träffar nya tjejkompisar i Karlstad

  1. Ladda ner GoFrendly
  2. Fyll i din profil så att de andra tjejerna får en bild av vem just du är och vad du letar efter i en vän
  3.  Kolla in din matchningslista! Där hittar du tjejer i samma ålder och område som alla vill träffa nya tjejkompisar i Karlstad
  4. Spara ner dina favoriter så att du lätt hittar dem
  5. Bjud så snabbt som möjligt in en eller flera tjejer på en fika, AW eller brunch
  6. Ha så skoj med dina nya vänner! : )

Lycka till med att hitta nya vänner i Karlstad!