Förgyll sommaren med nya vänner

Grupper

 

Inspiration
GoFrendly Teams tips för att lyckas med din grupp

Här kommer idéer för att göra din grupp synlig och rolig för andra medlemmar. En grupp kan användas till i princip allt! Skapa en för ett specifikt intresse, livssituation, diskussionsområden eller vad som helst. Ja, du är säkert redan med på noterna om vad en grupp handlar om.

Det roliga med GoFrendly är att det garanterat finns någon som vill prata om samma sak som du, så passa på att skapa en grupp idag och hitta flera som delar din passion för bakning, precis har börjat handla med aktier eller annat – the sky’s the limit!

För att hitta svar på vanliga frågor, klicka här.
För att läsa våra community riktlinjer, klicka här.

 

Visibilitet
Local group

Vill du att din grupp ska vara publik och att alla ska kunna gå med i den? Om inte kan du välja en stängd grupp där andra medlemmar behöver göra en förfrågan att gå med eller en privat grupp där det är du som bjuder in.

 

Plats
Local group

Om din grupp är knuten till ett geografiskt område (kanske alla som tränar på ett gym i en specifik stadsdel) så väljer du en lokal grupp. Om det är något som inte är beroende av var de andra medlemmarna befinner sig (som att diskutera senaste avsnittet av någon serie) så kan du välja en virtuell grupp.

 

De 5 bästa tipsen för en lyckad grupp

1. Använd en tydlig titel och lägg lite tid i beskrivningen vad gruppen ska handlar om – andra kommer tycka att det låter mer intressant

2. Lägg till lite emojis, texter blir ju så mycket roligare med lite piff 💃✨🎂🙋‍♀️

3. Ladda upp en egen bild till gruppen för att göra det mer personligt

4. Titta igenom alla kategorier som finns innan du väljer

5. Genom att lägga till hashtags kommer din grupp (om den är publik eller stängd) att visas i många fler sökningar. Vill du ha spridning är hashtags din bästa vän!

 

Ideér för grupper – trender just nu

Lokala grupper för mammor/gravida
Mastermind-grupper
Vin- och ostälskare
Utomhusaktiviteter och friluftsliv
Tv-serier
Foodie friends