Freind-tech plattform för kvinnor

Blogg

GOFRENDLY tar ett steg mot att bli den främsta Friend-tech plattformen

“The no. 1 context for women to create new social connections”

Nu har GoFrendly, Sveriges snabbaste växande digitala community, gått live med sin nya look. En varumärkes-transformation som vi gjort tillsammans med varumärkesbyrån Tillsammans och våra interna stjärnor inom UX och UI design. Den nya varumärkesidentiteten inkluderar en ny logotyp, nytt typsnitt, ny färgpalett, uppdaterad tonalitet och en bildpolicy.

Arbetet med en ny varumärkesplattform började under hösten 2021 och inleddes med ett strategiarbete tillsammans med byrån Tillsammans. Viktiga byggstenar i varumärkesplattformen är Members Care, Social Innovation and Enabling Experiences. En viktig del i vår produkt är att medlemmarna får en bred plattform att skapa ett rikare socialt liv genom innovation och utveckling samt bästa förutsättningarna att skapa nya upplevelser. GoFrendly vill vända uppochner på beteendet kring hur man skaffar nya vänner. Med en vision att vara top-of-mind hos kvinnor när de vill utforska nya sociala interaktioner och samtidigt vara den främsta friend-tech aktören på marknaden. GoFrendly definierar friend-tech som en tech-lösning för sociala sammanhang, där syftet är att knyta nya vänskapsrelationer och uppleva nya saker i den nya sociala kontexten.

“När vi la en ny marknadsstrategi och en ny affärsplan krävde vår nya position att vi förstärkte vår varumärkesidentitet. Det kändes otroligt viktigt att vi utvecklade vår varumärkesplattform. Det känns verkligen roligt att kunna gå live med den och vi ser fram emot att våra medlemmar ska känna att de får en ännu starkare känsla av inspiration och engagemang.” säger Katinka Berg, CEO på GoFrendly.

“Från att ha varit en match-making plattform förflyttar vi oss till att ta en position som digital community där våra medlemmar får möjlighet att träffas både i sociala format, via våra event och webinar. Här finns ämnen som spänner från ekonomi och sparande till kvinnlig hormonell hälsa, mat och vin eller skidåkning och promenader. GoFrendly är en unik miljö där kvinnor får möjlighet att nätverka i en välkomnande och uppmuntrande miljö.” säger Katinka Berg.

Om GoFrendly
GoFrendly är ett digitalt community för kvinnor som vill ha mer av sitt sociala liv. GoFrendly erbjuder kvinnor ett rikare socialt liv genom social innovation, omtanke om medlemmar och upplevelser. Med en smart och skalbar plattform i app och på webbsida kan våra medlemmar engagera sig och interagera i olika format; meddelanden, event, webinar, aktiviteter och grupper. GoFrendly erbjuder en personlig upplevelse för varje medlem. Vi finns i hela Sverige och har totalt 170 000 medlemmar och en traction omkring 60% i Stockholm och 12% i hela Sverige i vår core målgrupp.

Gå med i GoFrendly idag på gofrendly.se

För mer information kontakta:

Katinka Berg, CEO, GoFrendly
katinka@gofrendly.se
+46709113600

Anna Stolt, CGO, GoFrendly
anna@gofrendly.se
+46703554624