hitta vänner via en app nya vänner vuxen ålder

Blogg

Kompisdejting i Nyhetsmorgon på TV4

 

Vi pratar om kompisdejting i Nyhetsmorgon

I söndags blev vi inbjudna att prata om kompisdejting i Nyhetsmorgon, då vi har utvecklat appen GoFrendly.  Det var så roligt att få berätta om varför vi tycker att det är så positivt att träffa nya vänner, någonting som de allra flesta faktiskt har behov av att göra ibland! Inga konstigheter helt enkelt!

Det behöver inte vara svårt att hitta nya vänner

Det är ju inte alltid så att man bara “springer på” en massa härliga tjejkompisar när man som mest behöver det utan ibland kan man ju faktiskt behöva leta. Och det var ju just det där letandet som vi ville göra så mycket enklare! För varför måste det vara svårt att hitta nya vänner och tjejkompisar?

En digital plats skapad för kvinnlig vänskap

Därför har vi nu fyllt en hel app med tjejer i alla åldrar och över hela Sverige som tycker att det vore kul att träffa nya vänner. Inte så dumt eller hur? Så oavsett varför just du längtar efter att träffa nya tjejkompisar så är vi säkra på att du kan hitta dem i GoFrendly! Har du inte laddat ner appen än så hittar du oss på App Store! Självklart kommer vi även som app för Android i september!

Se hela klippet på GoFrendly i Nyhetsmorgon här