nytt år nya vänner nya vänner

Blogg

En magisk nyårsdrink och fula fingret till löften

Nytt fräscht år. Tom kalender, ljuset återvänder sakta men säkert, löften om nya vanor, mer träning, gröna smooties, cykla till jobbet… Listan kan göras lång och snabbt ge en ont i magen. Det är väl ändå inte meningen, så här sista dagarna på gamla året.

Nyårsönskningar

Så gör precis tvärtom den här gången. Tänk nyårsönskningar istället. Löften kan vara förrädiska och resultera i svidande nederlag och besvikelse. Man får jobba för önskningar också, så klart! Men önskningar är snällare och betydligt mysigare att ha att göra med.

På önskelistan inför 2018

Mer lyx och flärd i vardagen vill nog alla skriva på önskelistan. Något bubblande och härligt som får oss att må bra. En alldeles egen kväll med hemma-spa och bubbelbad känns inte helt fel när vinterkylan tycks obarmhärtig. Middag på mysig lokal med bästisen. En lång avkopplande skogspromenad. Vad önskar du dig? Vad är vardagslyx för dig? Ställ frågan högtidligt. Inför nådens år 2018. I Asien släpper man upp mini-luftballonger och skickar iväg sina önskningar långt ut över Indiska Oceanen. Vi har våra nyårsraketer. Den här gången, skicka med dina önskningar och blunda och ha förtröstan i mänskligheten, vänskap, flocken, jorden, Vintergatan, universum, och sist men inte minst i dig själv.

En magisk nyårsdrink!

För det finns bara en riktning och det är just  framåt. (Yes, det är en klyscha, men vad tusan, ingen rök utan eld). Så vamos amigas, pronto, up och framåt! Önskningar i all ära, men det behövs lite jävla anamma också för att det ska hända nåt. Så blanda en magisk nyårsdrink av tre delar Önskningar, en del Jävla anamma, två delar Kärlek och Empati (mest med dig själv) och squeeza i massor av Närvaro och eventuellt en stor nypa Salt. Skaka väl och njut. Simsalabim. En skvätt parfym bakom örat, glid ut på golvet, några sköna moves och kanske fula fingret bakom ryggen åt alla nyårslöften som tynger livet.

Gott nytt 2018!

önskar GoFrendly Team