Be our Frendly Hero

 

Ansök till GoFrendlys Ambassadörsprogram!

Träffa fler och gör mer i din stad med vårt ambassadörsprogram. Läs mer och ansök nedan!

Nyfiken på att bli ambassadör?

Som GoFrendly ambassadör främjar du kvinnlig vänskap i ditt sammanhang samtidigt som du är en del av vårt stora community. Våra ambassadörer är drivna, sociala och aktiva tjejer som inkluderar alla i sitt tjejgäng. De skapar roliga aktiviteter i appen, får folk att träffas och skapar nya möten där de bor. Ambassadörerna sprider ordet om GoFrendly genom lokala event, innehåll i sina sociala medier och andra marknadsaktiviteter. De bidrar till att fler tjejer runtom i landet får en roligare vardag och utökar sitt nätverk av vänner.

 

Vem är du?

För att trivas som ambassadör hos oss är det viktigt att du brinner för vänskap, gemenskap och mångfald lika mycket som vi gör. Du är öppensinnad och vänlig individ som gillar att träffa nya människor oavsett bakgrund. Du väntar inte på helgen, sommaren, ledigheten utan fyller vardagen med roliga aktiviteter och drar spontant ihop ett gäng till AW, utställning på museum eller tufft träningspass.  Som vår ambassadör kommer du leva ett aktivt liv, därför är det viktigt att du trivs med högt tempo. Slutligen är det avgörande att du älskar GoFrendly, vill sprida ordet om oss och jobba tillsammans mot vår vision om att göra vänskapen tillgängligt för kvinnor världen över.

 

Därför vill du bli vår ambassadör!

Vi har höga ambitioner och en fantastisk community som möjliggör att våra medlemmar blir som en förlängd arm lokalt. Som ambassadör hos oss är du en del av GoFrendly teamet och gör världen till en bättre plats. Jo på riktigt, vi är nämligen utsedda till en av Nordens Top 100 Startups som har en långvarig positiv påverkan på samhället. Ta chansen att vara med och bygga vidare på det tillsammans med oss! På köpet lovar vi att du får en härligare vardag fylld med nya vänner.

 

Vad innebär det att vara ambassadör?

Som GoFrendly ambassadör får du träffa en massa nya människor från appen där din roll blir att planera och bjuda in till olika aktiviteter! Du kan både hitta på egna aktiviteter du vill bjuda in till eller så hjälper vi till med våra förslag, men det är alltid upp till dig hur mycket du vill engagera dig! Vi på GoFrendly kommer också bjuda in till exklusiva ambassadörsträffar med jämna mellanrum så att alla ambassadörer får träffas och bilda sitt eget community där tanken är att kunna bolla idéer och samarbeta kring aktiviteter. Vi räknar med att du vill tipsa om appen och våra event i dina sociala kanaler för att fler ska få möjlighet att träffa nya vänner. Ambassadörsprogrammet är ett ideellt engagemang dvs. det är inte avlönat.  Däremot kommer du får ta del av mycket annat kul som ett del av vårt team!

Tidsåtgång

Vissa månader kanske du vill engagera dig mer och andra mindre beroende på vad som händer i ditt liv just då. För att fortsätta som ambassadör har vi kravet på två aktiviteter i månaden samt att du löpande sprider ordet om oss via dina egna kanaler (t.e.x. sociala kanaler, blogg, hemsida).

Tycker du att det låter intressant, ansök redan idag!

Ansök