Blondinbella

Blogg

Hur vi utvecklade idén till GoFrendly från ett blogginlägg

Tack Isabella Löwengrip för GoFrendly kanske man skulle kunna säga! Eller ja, det var väl en affärsidé som redan fanns där men någonstans så blev ett inlägg som Isabella skrev en bekräftelse på att även behovet fanns på riktigt och att det var dags att göra någonting åt det!

Inlägget som triggade igång oss

Så här skrev Isabella i januari 2016: Okej nu är det dags. Jag föregick med gott exempel idag och träffade en tjej som mailade mig häromdagen. Hon hade två små barn här på ön så vi sågs i parken idag och åkte pulka, kul! Det är nervöst att träffa nya människor men åh vad nyttigt det är. En promenad, kaffe, drink, parklek, det behöver inte bli så komplicerat. När livet förändras behöver man ibland uppdatera vännerkretsen. Kanske har man flyttat till en ny stad, blivit singel, fått barn eller bara rent av alltid saknat en bästis. Odd vet jag söker nya pappalediga kompisar och vi träffar gärna fler småbarnsfamiljer här på ön. Vem skulle du vilja addera i ditt liv?” 

Tänk om alla kunde få nya vänner

Inlägget resulterade i 3526(!) kommentarer skrivna av tjejer över hela landet, i olika åldrar och med olika intressen som alla kände att de skulle vilja fylla på med vänner. Helt otroligt! Tänk om alla dessa 3526 personerna faktiskt fick nya vänner att umgås med tack vare Isabellas inlägg!  

Problemet är väl bara att ett kommentars flöde på en blogg med många inlägg snart blir svårt att söka i och framförallt blir det snabbt inaktuellt. Därför känns det så kul att vi snart en lösning på detta med vår egna affärsidé. Vi längtar väldigt mycket efter att få höra från de första tjejerna där ute som förhoppningsvis kommer möta sina nya bästa vänner med hjälp av GoFrendly. 

(Bild från tidigare header på Isabellas blogg)