5 olika träningssätt

Blogg

5 olika träningssätt du kan testa i Vår! 

 

5 olika träningssätt du kan testa i Vår!

 

Träning ska alltid vara roligt och lite jobbigt men det viktigaste är att man har kul. Det finns massa olika träningssätt att träna på, det kan vara allt ifrån att gå promenader till att köra ett intensivpass på gymmet. Men det kan vara svårt att veta vad som passar en själv. Därför tänkte vi på Gofrendly tipsa om 4 olika träningspass som kan vara kul att testa på!

 

1. Padel : Har du testat sporten som nästan hela  Sverige testar ju nu ? Som har varit en trend sen i somras. Padel är en racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Denna sport kan man göra med sitt kompisgäng eller göra en singelbana en mot en. Det är en sport som är rolig, social så varför inte göra en aktivitet på Gofrendly och dra ihop ett tjejgäng och träna padel.

 

2. Simma: Alla har väl någon gång gått och simmat, utomhus eller inomhus. Att ha simma som en träningen är en bra träningsform och skonsam mot kroppen. Varför inte ta med sig sina vänner och gå och simma i ett badhus. Det är kul och du får träning på köpet.


3. Dans: Dansa kopplas oftast till att man står och rör sig i takt med musiken på en klubb eller dansar hemma med sina vänner. Men att dansa kan också vara en träning, på exempel gym eller varför inte ta en salsa klass?

 

4. Klättra: Klättring är en friluftsaktivitet och vem har inte sett en häftig bild när någon har klättrat på ett berg. Klättring är däremot vanligast inomhus på klätterväggar och där kan du få hjälp av en instruktör och lära dig klätterteknik. Det finns massa olika klätterställen i olika städer. Varför inte utmana sig själv och testa på att klättra.

 

5. Bowling: Bowling är en sport som man kan tävla i, sporten går ut på att du får ett klot och ska försöka få ner så många käglorna som möjligt. Denna sport är ett annorlunda sätt att träna men även väldigt kul. Man kan öva upp sitt prick sinne och armmuskler. Varför inte ta med kompisgänget och tävla mot varandra?

 

Vi på Gofrendly har massa olika aktiviteter och grupper som har med träning att göra, glöm inte kolla in dessa grupper:

1. Träningsgrupp Södertälje

2. Padel Gävle

3. Klättring i Stockholm

4. Börja med klättring

Testa något nytt i vår!

/ Gofrendly 🧡