Hitta nya kompisar i Malmö du också

Hitta nya kompisar i Malmö du också

Den 19 april anordnade vi ytterligare ett event och denna gången i Malmö. Vi tycker att det är så kul att GoFrendly sprids till andra städer och att vi får möjlighet att även träffa er Malmöbor! Det viktigaste av allt är ju också att ni användare får större chanser att hitta nya kompisar i Malmö! 

Vad vi gjorde under kvällen

Vi höll till på Scandic Kramer och dit kom det ungefär 70 användare som var redo att mingla. Jacob’s Creek Wines levererade det läskande bubblet som vi välkomnade gästerna med. Vi åt tilltugg i form av chark, rostade grönsaker och focaccia. Senare under kvällen fick tjejerna testa på speeddejting och det blev återigen (precis som i Stockholm) en mycket uppskattad aktivitet, vilket var roligt. Det var många som fann nya vänner och alla kunde hitta varandra i vår app via gruppchatten.

Hitta nya kompisar i Malmö

Vår idé med eventen är att de ska sporra användare att verkligen ge sig ut och gå på kompisdejter. Sedan är våra event ett ypperligt tillfälle för användarna att träffa fler människor som också befinner sig där med samma mål. Tänk er känslan efteråt, att  kunna gå hem med  vetskapen om att ha flera nyfunna vänner i fickan!

Ta chansen

Hur många gånger har vi den lyxen att få vara i samma rum med så många härliga kvinnor samtidigt? I all ärlighetens namn händer det sällan, men på våra event får ni faktiskt denna underbara möjlighet! Därför borde alla i närheten ta tillfället i akt och dyka upp. Vad har ni att förlora? Ni har bara vänner och en trevlig kväll att vinna!

Tack för denna fantastiska kväll! Hoppas att ni hade lika roligt som vi!

Är du nyfiken på hur vårt senaste event i Stockholm var? Det kan du läsa om HÄR!