Vad skriver GoFrendly-grundarna i sina egna GoFrendly-profiler?

Vad skriver GoFrendly-grundarna i sina egna GoFrendly-profiler?

Det kan vara tufft att i stunden komma på hur man skulle beskriva sig själv i sin GoFrendly-profil. Men det är superviktigt att du lägger in en beskrivning av dig själv. Detta är både för din egen skull och för att det blir roligare för andra medlemmar att ha något att gå på vid första kontakten. Utifrån vår statistik så ökar chansen att du hittar de där tjejkompisarna som passar just dig med hela 40% då ifyllda profiler med beskrivning i ”Min story” blir kontaktade i betydligt större utsträckning. 

Står det helt still?

Ta en sneak peak på vad GoFrendly-grundarna Ulrika & Claudia skriver i sina profiler och få inspiration.

Ulrikas Story

“Hej! Ulrika heter jag. Bor på Södermalm med man och 2 (oftast) gulliga ungar (1,5 & 6 år). Supersugen på fler tjejmiddagar, afterwork-tillfällen och fikaträffar med andra glada tjejer!

Skulle också gärna träffa andra tjejer som driver egna företag och som både vill fira framgångar och älta mindre lyckade stunder. Är för övrigt en av grundarna till GoFrendly.

När jag inte fokuserar på startup-livet så giller jag allt som har med mat att göra (gärna stark), okomplicerade och glada människor, Game of Thrones samt att slippa prata om räntan.

Har du barn så möts jag även gärna upp för lekträffar. Hoppas att vi ses!”

Claudias Story

“Hej alla, Claudia heter jag. Är en halvtrött småbarnsmamma på 38 år som bor på Kungsholmen. Piggas upp av spännande konversationer, gärna inom områden jag inte kan ett dugg om.

Är en av grundarna till GoFrendly – mitt tredje barn, så ses gärna för en kaffe eller öl med andra egenföretagare för att prata om livet som entreprenör.

Är minimalist och älskar att rensa. Driver @pryttelfritt. Är en träningsnörd som typ slutat träna (är på g igen). Älskar ljdböcker – genre kvinnor 17-1800-talet. Hänger gärna i skogen för grillning/vandring med familj och nya vänner eller i parken med kidsen. Vi hörs!”

Missa inte nya härliga vänner på grund av en ouppdaterad GoFrendly-profil. Fyll i din profil nu!