Hur svårt kan det vara att hitta nya kompisar?

Hur svårt kan det vara att hitta nya kompisar?

Svart på vitt kom siffrorna på hur dåliga vi i Sverige är på att skaffa vänner. Enligt studien Expat Insider är Sverige till och med världens sämsta land på vänskap! Hur deppigt är inte det? Vår sista plats kommer väl inte som en överraskning direkt men det börjar sannerligen bli dags för oss att “step up our game”!  Svårigheterna att hitta nya kompisar i Sverige tycks bli allt vanligare bland människor. Troligtvis beror det på att vi svenskar generellt är mer privata av oss och inte så öppna som personer.

Varför kan vi inte ta efter barnen när det kommer till vänskap?

Barn är ett så bra exempel på hur enkelt det faktiskt kan vara, och borde vara att hitta nya kompisar. Att bara gå fram till någon och fråga om de vill leka, för att i nästa stund bli bästa vänner är ett föredöme vi alla borde eftersträva. Det är när några år efter det som det slutar att vara accepterat, som handlingen förvandlas från normal till att knappt existera.  Det hör ju absolut inte till vardagen att vi går runt och frågar främmande människor på stan om de vill gå och ta en fika? Det är synd att det inte är så enkelt för oss att skaffa nya vänner.

Anledningen till att vi finns

Det är något som vi på GoFrendly vill förändra i och med skapandet av vårt community. Just för att det ska bli så mycket smidigare för människor att skapa nya kontakter och hitta vänner för livet. GoFrendly är som tinder, fast till för de som vill hitta nya kompisar. Du kanske nyligen har flyttat till en ny stad? Eller känner du att du och dina nuvarande vänner inte längre delar samma intressen? Då har du med hjälp av vårt community alla möjligheter att finna just det du söker hos en tjejkompis.
Skapa ett konto och sätt igång att matcha!