Holiday Hangouts – Fira jul med GoFrendly

Holiday Hangouts – Fira jul med GoFrendly

Julen (och ja, hela vintern) blir väldigt annorlunda i år… Tillhör du dem som inte har några roliga jul-,nyår-, eller vinterplaner på grund av befintliga restriktioner? Eller har behövt ändra planerna i sista minute n? Då är det här för dig.

Hitta tjejkompisar att dela jul och nyår med.
Häng med oss i vinter med mängder av digitala träffar och utomhusaktiviteter!🎄❄️ Utforska vår Holiday Hangouts funktion i appen där du kan hitta tjejkompisar i ditt område att umgås med under jul och nyår. 🤶🌟

För alla oss som bor ensamma är riktlinjerna att umgås hemma med en eller två vänner. Dessutom har många behövt göra om planerna på grund av rådande läge och stanna på hemmaplan. Är du en av dem som vill hitta tjejkompisar att dela mysiga vinteraktiviteter med? Ett par tjejer som också vill dricka glögg, ta långa vinterpromenader, adventspyssla och kanske fira jul- och nyår med.💫

Lägg till de magiska orden i din profil 

Om du en av dem som vill hitta tjejkompisar att dela vintern med så ska du uppdatera “Träffas gärna för” i din GoFrendly-profil och lägga till de magiska orden Holiday Hangouts (skriv in det som som eget alternativ längst ned i listan av aktiviteter du gärna träffas för).

Vi kommer sedan vifta med vårt trollspö och matcha ihop dig med andra tjejer i ditt område som också vill umgås på ett tryggt och säkert sätt.

Gå med i GoFrendly om du inte redan gjort det, ladda ner i appen i din appbutik och registrera dig på ett par minuter. Medlemskap är gratis för alla kvinnor över 18 år.

Se nedan hur du uppdaterar din profil och matchas med hjälp av “Holiday Hangouts”