”Jag var nydumpad och hemma själv”

”Jag var nydumpad och hemma själv”

Så blev Linnea & Josephine varandras soulmate och bästa vän.

“Allt började med appen. Jag var hemma själv en helg, hade blivit dumpad av mitt ex, bläddrade igenom GoFrendly appen och tänkte att träffa nya människor och få nya kontakter skulle nog få mig att må bättre. Jag sparade många tjejer omedvetet, men just den dagen.. när Josephine skrev så kände jag redan direkt att det skulle bli kul, vi började prata, bestämde träff med en gång. Vi träffades, hade så SJUKT KUL!  Jag kunde verkligen vara mig själv, prata och berätta ut om mitt liv redan efter första gången. Hon fanns där för mig, och det jag visste redan 10 minuterna efter vi träffas. Vi började träffas mer och mer, pratade varje dag. Idag är vi bästa vänner! Jag har aldrig känt mig så otroligt nöjd och glad över att en människa har kommit in i mitt liv som Josephine. Vi gör allt tillsammans, kan prata om allt, vi är som systrar. Har aldrig haft så kul med så som Josephine, hon är bäst. GoFrendly är en app jag tog för givet, men vad inte visste var att när man gett upp hoppet, att en app kunde hjälpa en att få en soulmate och bästa vän.

GE ALDRIG UPP, Tack GoFrendly!

Hälsningar från Linnea & Josephine

Har du en GoFrendly Story som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss! #gofrendlystory