Är du nyskild och känner dig ensam?

Är du nyskild och känner dig ensam?

Har du och din partner nyligen gått skilda vägar? I och med det kanske du även förlorade många vänner som du brukade umgås med? Det är du i så fall långt ifrån ensam om att uppleva. Att inse att många av ens gamla vänner försvunnit i och med en separation är vanligt. Plötsligt så står man där – ensam och nyskild. 

Saknar du någon att umgås med?

Att separera eller vara nyskild från sin partner medför en stor förändring i livet. I många fall blir det också lätt så att kompisarna man tidigare umgåtts med “väljer sida”  vid en skilsmässa. Tyvärr inte alltid den sida man själv står på. Kanske finns vännerna kvar men du märker att du som enda singeln i gänget inte längre är en del av gänget när det bjuds in på middagar där de alla andra kommer som par.

Sök dig till andra i samma situation

Det kan då vara skönt att hitta andra personer som befinner sig i samma situation i livet. Andra singlar som vill träffas och som inte har en parrelation att falla tillbaka på i alla lägen. I GoFrendly-appen kan man enkel hitta tjejer som befinner sig i samma fas i livet och som kanske själva nyligen gått igenom en skilsmässa eller separation. Tjejer med olika intressen som vill hänga med på middagar, teaterföreställningar eller resor och som bidrar med härlig energi i ditt nya liv.