Ha roliga sommarplaner, för det är ni värda

Ha roliga sommarplaner, för det är ni värda

Nu börjar vi äntligen gå mot semestertider. Är ni lika upprymda som vi? Det innebär ju tid till att sträckläsa böcker i solstolen. Tid att simma några längder i det ljumma vattnet, men framförallt sena mysiga grillkvällar i gott sällskap. Det är  dock inte sommar förrän nattdoppet är avklarat, glöm inte det!

Semesterkoman, vi har alla varit där

När vi väl får semester blir det som så att vi börjar slappna av och ta det lugnt. Det är då allting släpper och vi tycks hamna i någon slags koma. Det blir svårt att planera dagarna och kanske har vi inte lust att hitta på något överhuvudtaget? Det är klart att vi ska unna oss några lugna slappardagar också, men somrarna är ju ändå till för att hitta på roliga saker. Håller ni inte med?

Tips på bra sommarplaner

Det är ju alltid härligt att resa någonstans när en väl är ledig. Om ni har glömt att boka något, går det alltid att boka in en sista minuten resa någonstans. Eller varför inte en weekend i någon häftig storstad? Det är  något speciellt med att kunna vara spontan på sommaren och faktiskt ha möjlighet att resa bort, utan att det behöver vara planerat ett år i förväg. Det är inte alla som har den förmånen att kunna boka något så tidigt. Resor i all ära, men sedan är det också rätt fantastiskt att äta goda middagar på uteserveringar och samtidigt kunna njuta av solstrålarna, eller varför inte ha mysiga picknickar i gräset? Heldagsaktiviteter med familjen är också svåra att överträffa.

Sommarplaner för er ekonomisparare

Har du kanske rest mycket under vintern? Åkt på skidsemestrar, eller blev det en hel del nya inköp? Du kanske inte bara kan lägga ner så mycket pengar på dina sommarplaner. Då borde du passa på att umgås med familj och vänner. Gör utflykter, ha mysiga häng i parken med lite snacks och god dricka. Åk till stränderna, gå på långpromenader, besök närliggande museum (många har faktiskt gratis inträde). Upptäck konst på vernissager. Det finns så mycket att uppleva som inte nödvändigtvis måste göra dig pank på köpet.
Vill du träffa nya vänner i sommar?  I GoFrendly har du chans att träffa på härliga tjejer som också vill hitta på roliga äventyr under semestern.

När ni väl får semester i sommar, ta vara på den. Prioritera er själva och hitta på roliga saker som ni alltid har velat göra. För det är ni värda. Hoppas att ni får uppleva en magisk sommar!