Göteborgs-Posten: Hittade kompismatch genom appen

Göteborgs-Posten: Hittade kompismatch genom appen

Så roligt när media uppmärksammar GoFrendly och vikten av att ha rätt personer i ens liv. Här får ni en intervju med några av våra användare och vi är väldigt tacksamma att de vill dela med sig av sin story! Hoppas det inspirerar er som ännu inte laddat ner GoFrendly. En kompismatch genom appen kan vänta runt hörnet!

Här kommer ett kort utdrag från artiklen, läs hela artikeln här!

“Det behöver inte vara svårt att hitta vänner. På nätet kan du leta efter kompisar med samma intressen. Johanna Lindman och Pamela Cortés Bruna träffades genom appen GoFrendly.

Under sommaren kan det vara särskilt svårt att vara ensam. Människor ser extra lyckliga ut när solen skiner på dem och alla verkar ha någon vid sin sida. En partner, en familj eller ett gäng glada vänner.

– Fast för mig handlade det egentligen inte om ensamhet, men jag har saknat en kompis att vara spontan tillsammans med, säger Mia Taipale.

Genom appen GoFrendly träffade hon Olivia Wassén. De är nästan lika gamla och gillar båda att ta en öl mitt i veckan eller att gå ut och lyssna på musik. Olivia har pluggat utomlands i flera år och när hon kom tillbaka till Göteborg förra året hade många av hennes gamla kompisar skingrats. Precis som Mia vände hon sig till kompis-appen GoFrendly för att hitta nya vänner att umgås med.

– Anledningen till att jag och Mia fann varandra direkt var nog att vi båda är rakt på sak. Vi chattade inte i evigheter utan bestämde oss direkt för att ses, berättar hon.

Varken Mia eller Olivia gillar att planera sina möten långt i förväg och det är härligt att ha träffat någon som är lika impulsiv.

– Det bästa med GoFrendly är att alla som är där är ute efter samma sak. Ingen låtsas något annat än att de letar efter nya vänner, säger Olivia.”