Är du hemma helt själv med ditt barn. Går dagarna långsamt och börjar det krypa i kroppen. Har du svårt att hitta någon som förstår vad du går igenom och kan relatera till din vardag. Kan det vara så att du saknar mammalediga vänner?  

Det är ingen barnlek

Okej vi vet, är det ditt första barn så kan det ta veckor innan du tar dig ut på längre utflykter. Närmsta matbutik är äventyr nog. Du behöver packa skötväskan med alla “tänk om” och “utifall att”. Och när du står redo vi dörren påklädd och bebisen ligger i vagnen så både ser och känner du doften av en läckande blöja som kräver en total sanering.

Men efter ett par veckor har du och bebis fått in rutinen och börjar bli lite mer synkade. Då kan dagarna börja gå långsamt och det kan krypa i kroppen att få komma ut. Du umgås med ditt barn och det är ju helt fantastiskt såklart men lite vuxna konversationer har sannerligen vuxit till ett stort behov.

Vikten av att få komma ut på äventyr

Det du behöver är att få komma ut ur boet, hitta på roliga saker och träffa lite härliga människor. Vill du träffa mammalediga vänner? Som precis som du, kan ses lite när som helst. Ni kan gå på museum, umgås på ett fik, eller gå långpromenader med varsina barnvagnar. Det är helt perfekt då ni är i samma situation och har liknande erfarenheter som ni kan dela med varandra.

Varför du ska träffa mammalediga vänner

Det är så givande att träffa andra mammalediga vänner eftersom ni kan ge varandra råd; ja finnas där för varandra helt enkelt. Genom att träffa andra mammalediga vänner får du några att dela upplevelsen med; några som vet vad det faktiskt innebär att vara nybliven mamma med ett nyfött barn att ta hand om. Framförallt får du någon att hitta på roliga saker med!

Vill du träffa mammalediga egenföretagare, karriärister, globetrotters eller träningstokiga mammor? Eller vill du lära känna staden tillsammans med andra nyinflyttade? I Gofrendly har du chansen att hitta mammalediga vänner utifrån dina egna preferenser. Ladda ner vänskapsappen här och börja kompisdejta andra mammalediga redan idag!

 

 

Test test

test test test