Har du flera vänner som inte går ihop. Eller vänner från olika kretsar som du umgås med på tu man hand. De kanske knappt har hört talas om varandra. Saknar du ett härligt tjejgäng i sann sex and the city- anda? 

Ju fler desto roligare

Att få möjlighet att umgås med flera kvinnor på samma gång är en ynnest. Det känns som att det mesta blir roligare i grupp. Det adderar fler personligheter som kan “krydda till det lite” i vardagen. Även om det också är hur givande som helst att få umgås med en nära vän ibland och ha djupa konversationer, så är det tråkigt att gå miste om gruppdynamiken.

Drömmen om ett tjejgäng

Vem har inte drömt om att ha ett tjejgäng; ett squad med löftet om att ni alltid ska hålla ihop. Det är just den där gemenskapen som är så mäktig och som ett umgänge på tu man hand inte bidrar till på samma sätt. Att få ha ett sådant tight tjejgäng igen som på högstadiet vore rena drömmen. Det var tiden då man knappt var ifrån varandra, och hade sleepovers hos varandra varannan helg.

Tips på bra gruppaktiviteter

Vad ska ni hitta på nu då, när ni är ett gäng tjejer?  Här kommer våra bästa tips på vad som är roligt att hitta på i grupp. Ni kan dricka drinkar på verandan, ha filmkvällar, turas om att bjuda på middag, eller spela olika sällskapsspel som kubb, yatzy eller Trivial Pursuit. Några fler till antalet gör att aktiviteterna blir en helt annan grej, det blir en annan känsla, en annan dynamik.

Ett annat tips till er är att använda gruppkonversationen i appen, när ni ska planera in olika träffar. Ladda ner appen  här. 

 

Test test

test test test