GoFrendlyHitta vänner

Hitta nya vänner i Uppsala

Av 19 juni, 2018 april 2nd, 2019 No Comments

Nya vänner Uppsala
Är du Uppsalabo och söker någon att göra roliga saker med? Är du student, nyinflyttad eller tycker du bara att du saknar människor i ditt liv som du kan umgås och prata med på riktigt? Då har du hamnat helt rätt. 

Hitta nya vänner i Uppsala med hjälp av vår app

Vi har flera användare i Uppsala som också söker nya vänner precis som du. I GoFrendly- appen kan du hitta kvinnor mellan 18-82 år gamla som har flera olika intressen. Vill du hitta någon att ha filmkvällar och mysiga picknickar med eller kanske letar du efter någon att gå på långpromenader med. Det är helt upp till dig. I sökandet får du utgå från dig själv och helt enkelt börja i den änden. Vad tycker du om att göra på fritiden? Vilken sorts person söker du? Det allra bästa är att det finns någon för alla.

Lite tips på vägen

Det är inte säkert att ni klickar på en gång, eller att du hittar den optimala vännen på direkten. Ge det lite tid, det tar ju oftast inte enbart en minut att lära känna någon på riktigt. Ta det i din takt och boka in en kompisdejt när det känns rätt. Vänta dock inte för länge, för då finns det en risk att den där dejten aldrig blir av.

Om du inte har laddat ner appen än, kan du göra det här.

Vi tror på er, lycka till nu på er jakt att hitta nya vänner i Uppsala!

Test test

test test test