Upplever ni också att det är svårt att träffa nya vänner i vuxen ålder? Det är i alla fall inte lika enkelt som när vi var små och blev vänner så fort vi lekte kull med varandra. 

Det finns alltid tid för kompisdejter

Vi har våra egna liv, våra jobb, vår familj. Det gör det också svårare att få tiden att räcka till. Kanske intalar du dig själv att du inte hinner umgås så mycket med vänner? fast du så gärna vill ha någon att prata med efter jobbet. Någon som du kan käka middag med eller gå en långpromenad med. Det går ju alltid att göra två saker samtidigt. Varför inte ses och träna tillsammans eller laga en middag ihop?

Saknar du något i din nuvarande krets?

Känner du att det inte känns likadant med dina nuvarande vänner? Att det är något som har förändrats i er vänskap. Vid en viss ålder har vi nog också en tendens att enbart köra på i samma gamla mönster i vardagen för att det är enklast. Det är nog sällan som du tar dig tid att reflektera över vad du kan behöva förändra i livet. Kanske är det så att du inte heller vågar förändra din vänskapssituation för rädslan av att bli helt ensam? Om du känner igen dig i det så måste du fundera över om det verkligen är värt att låtsas som att allt är som bra, fast det inte är det.

Hur du gör för att träffa nya vänner i vuxen ålder

Det kan verkligen vara svårt att träffa nya vänner i vuxen ålder om det inte är på jobbet, på någon fritidsaktivitet eller via någon bekant. Det hör inte till vanan att ragga upp främlingar som potentiella vänner. Men det är så mycket i våra liv som har utvecklats och digitaliserats , inklusive dejtandet, och nu även kompisletandet. Det är ju helt fantastiskt när vi tänker på det. Hur smidigt det kan vara att finna sin nästa livspartner eller en vän för livet. Via GoFrendly- appen kan du hitta de där nya vännerna som du längtar efter. Här laddar du ner appen till android och Iphone!

Idag har vi användare mellan 18-82 år, vilket är så roligt. Det finns någon för alla åldrar. Om du funderar på hur det fungerar att söka vänner i 50 årsåldern, kan du läsa mer om det här.

 

Test test

test test test