GoFrendlyHitta vännerNy eller ändrad livssituation

Vill du träffa nya vänner som lite äldre? Såhär går du till väga

Av 29 maj, 2016 oktober 29th, 2019 20 Comments

Vi fick ett mail från en kvinna som hittat till GoFrendly – vår app för att hitta nya tjejkompisar. Eftersom en person frågar så finns det säkert flera där ute som undrar – kan man träffa nya vänner som lite äldre med GoFrendly? Så här löd mailet:

-Trevligt med lite väninnor att hitta på roliga saker med

“Jag registrerade mig igår på er app och undrar lite med resultatet? För övrigt måste jag säga att det verkar vara ett jättebra koncept – är det för alla åldrar? Det verkar lite som att hemsidan är uppbyggd på dem som är lite yngre..??? Jag är 52 år och skulle gärna vilja träffa andra kvinnor i min ålder +/-  i Göteborg.
Känner att det skulle vara trevligt med lite väninnor som man kunde hitta på lite roliga saker med, träna, picknick, skogspromenader, gå ut och äta något gott, åka på weekendturer, SPA, etc.
Hoppas att ni kan återkomma med ett svar så snart som möjligt, för jag har nog inte riktigt förstått hur konceptet kommer att vara upplagt och skulle tycka det var trevligt att få några “sommarväninnor”.
Ni verkar vara trevliga och drivna kvinnor som vill något med detta koncept, så jag ser fram emot att det kommer att hända lite roliga och positiva saker med den hemsidan.

Med vänlig hälsning, XXX”

Appen är till för alla, även för de som söker nya vänner som lite äldre

Självklart säger vi! Det fina med GoFrendly är att den fungerar för alla kvinnor som vill träffa nya tjejkompisar. Oavsett ålder! Vi matcher helt enkelt ihop personer baserat på ålder och var de bor. Sedan kan man själv filtrera på olika intressen och vad man skulle vilja hitta på när man träffar sina nya tjejkompisar.

Vi vet ju att det finns en massa kvinnor där ute som vill hitta nya vänner att göra en massa roliga saker med, så häng med du också! Ladda ner appen här.

 

 

 

20 Comments

 • Anna skriver:

  Hej!

  Jag laddade ner appen men tyvärr verkar man bara kunna vara med om man har Facebook. Och det har inte jag. (En av de få, jag vet! ; )

  Jag undrar hur offentlig den här appen är? Om utomstående kan gå in och kolla vilka som är med eller om man måste vara medlem? Jag har inte koll på hur appar funkar riktigt!

  Det kan vara ganska skämmigt att visa att man letar efter nya vänner. I dagens samhälle ska man vara lyckad och ha många vänner. Hur tänker ni kring det när ni valt att man inte kan vara en anonym medlem hos er? Likt man kan vara på dejtingsajter till exempel. Det kan ju också vara en säkerhetsfråga, att inte lämna ut sina personuppgifter innan man vet att den man pratar med på sajten är en bra person.

  Vänliga hälsningar, Anna

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Anna. Ja det stämmer. Vi har inte haft möjlighet än att lägga till ett till sätt att logga in på men det kommer komma! Vi jobbar så mycket vi kan med att utveckla appen så håll ut och prova igen lite längre fram i vår. Med vänlig hälsning, Claudia

 • Em skriver:

  Eftersom att jag inte har fb så tycker jag att det är ett stort minus att appen inte har någon alternativ inloggning…

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Em. Vi har inte haft möjlighet än att lägga till ett till sätt att logga in på än men det kommer komma! Vi jobbar så mycket vi kan med att utveckla den så håll ut och prova igen lite längre fram i vår. Med vänlig hälsning, Claudia

 • Lena skriver:

  Hej jag vill ta bort mitt konto hur gör jag

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Lena. Va tråkigt? Kan vi fråga varför?
   Det gör du i appen under kontoinställningar.

 • Maria skriver:

  Hej jag har appen och har fått svar. Vad gör jag då? Ska jag skriva mitt telefonnummer eller? Appen har för små bokstäver och jag har svårt att se vad det står , med läsglasögon….

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Maria och förlåt för sent svar!! Jag hoppas att det löste sig. Men annars svarar du på meddelandet med ett sms i samma ruta du fick ditt meddelande. /GoFrendly Team

 • Sanna skriver:

  Varför har ni ingen app för android??☹Tråkigt!!
  Hoppas ni fixar det snart snart!

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej i början av september lanserar vi för Android. skriv gärna upp dig på vår hemsida så får du reda på direkt när den släpps. /GoFrendly team

 • Maarit Modlitba skriver:

  Hej
  Jag är en kvinna på 66 år . Jag letar efter en vän som kan vandra i Nepal, Himalaya i november.
  Hur ska jag praktiskt gå tillväga på er app ? Hittar ingenstans att skriva in min profil .

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Maarit! För att använda GoFrendly behöver du: Iphone och Facebook. Du går in via din mobil och klickar på appstore. sedan söker du upp GoFrendly och laddar ner appen och ansluter med facecbook. Lycka till och återkom annars om du behöver mer hjälp. Lättast är att skicka ett mail till info@gofrendly.com Med vänlig hälsning, Gofrendly Team

 • Anna Winzell skriver:

  Hej
  Jag försöker logga in men kan inte ändra från min pappas Facebook login. Det står bara “fortsätt som Claes” trots att jag har loggat ut honom och loggat in med min login på iPad:ens Facebook app

 • Angelika skriver:

  Hej,
  Hur vet jag om de personer som dyker upp fortfarande är aktiva och söker vänner?
  Jag satt o skrollade och valde spara när jag såg nån som verkade kul att lära känna men så någon dag senare såg jag att varje gång jag sparade någon så skickades det ett meddelande till dessa personer. Är det så att det skickas ett meddelande med en gång? Är det möjligt att spara utan att det skickas ett meddelande?

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Angelika, jag det skickas i dagsläget ut ett automatiskt meddelande när en användare sparat någon som vän. Det var många som efterfrågade ett sätt att ta en första kontakt på ett smidigt sätt, som en “ice-breaker”. Har du mer frågor får du gärna skickad dem till info@gofrendly.com Med vänlig hälsning, GoFrendly Team

 • Charlotta skriver:

  Jag blev jätteglad när jag hittade artikeln i Amelia om er och tänkte ladda ner appen omgående. Till min bestörtning såg jag att man måste logga in med Facebook. Jag har vägrat FB i alla år och tycker det är så trist att allt fler tjänster tycks ta för givet att alla har det eller är beredda att skaffa det.

  • AFrendlyAdmin skriver:

   Hej Charlotta, numera kan man även logga in med Google konto 🙂 Med vänlig hälsning, GoFrendly Team

 • Elli skriver:

  Hej!
  Om hur lång tid tror ni att man kan logga in “som vanligt” på appen utan Facebook och Google-konto?
  Jag är verkligen sugen på att använda appen och träffa nya vänner men just nu kan jag ju inte använda den….:/

Test test

test test test