Samarbeten och partners

Marknadsför ditt företag enkelt genom GoFrendlys kanaler! GoFrendly ger samarbetspartners en rad alternativ för att kunna hitta ett koncept som gynnar dess varumärke och ge bästa möjliga exponering. Genom förmågan att kunna kombinera digital marknadsföring med fysiska event kan du som företag nå din målgrupp på bästa sätt. Vi hjälper dig att nå dina kunder på ett effektivt och snabbt sätt.

 

 

In-app meddelande

GoFrendlys in-app meddelanden kan skickas ut till alla medlemmar eller ett specifikt segment. Här har vi exempelvis möjlighet att skicka ut rabattkoder eller länkar till externa sidor. Meddelandena stödjer pushnotifikationer.

 

In-app annonsering

Annonser i appen. Här har vi möjlighet att visa allt från konkreta erbjudanden till att länka vidare till externa sidor. Annonserna exponeras i matchningsflödet som är en av huvudfunktionerna i appen. 

 

Marknadsför ditt företag med event

Fysiska event som vi anordnar för våra medlemmar. En mycket bra kontaktyta för de partners som önskar möta sin målgrupp offline och kunna träffa sina kunder för att på bästa sätt marknadsföra sina produkter.

 

Tidigare event med partners

Bokklubbsevent med Bonnier Bokklubb
AW med Scandic Hotels i Malmö
AW med Scandic Hotels i Stockholm

 

 

Sociala Medier

I sociala medier såsom Facebook och Instagram har GoFrendly möjlighet att pusha kampanjerna för vidare spridning samt anordna produkttävlingar. 

 

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev går ut till samtliga GoFrendlys medlemmar där våra partners kan nå ut med såväl native advertising som konkreta erbjudanden.

 

Så gör som exempelvis Bonnier Bokklubb, Naturligtsnygg.se, Bookbeat, Tombox, Stora Trenddagen, Dramaten, Scandic hotels, Glossybox, Fello och flera andra – ta chansen att synas för flera tusen kvinnor i GoFrendlys kanaler! Vi har användare mellan 18 och 80 år i Sverige och Norge.

 

Kontakta oss på samarbeten@gofrendly.com, så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy din marknadsföring och hjälpa dig att nå ut till en bred publik. En offert är kostnadsfri.

marknadsför ditt företag annons